U trendu

Na prelazu Batrovci 120 minuta čekanja za teretna vozila

Teretna vozila jutros na izlaz iz zemlje majviše čekaju na prelazu Batrovci -120 minuta, dok na prelazima Kelebija i Šid zadržavanjs u sat vremena, saopštio je jutros AMS S.

Na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Kada je reč o uslovima za vožnju, iz AMS S saopštavaju da se nastavlja period nestablinih vremenskih prilika, sa čestim pljuskovima, a u pojedinim krajevima sa jakom kišom praćenom grmljavinom, koja će sigurno u velikoj meri otežavati saobraćaj.

Sporija vožnja biće potrebna na putevima u planinskim predelima gde vozačima, pored mokrih kolovoza, česti odorni mogu dodatno otežavati bezbezbednu vožnju.

Saobraćaj je ovog jutra umerenog inteziteta, na autoputevima i frekventnijim putnim pravcima odvija se bez vanrednih zastoja i prekida, a zadržavanja na naplatnim rampama su minimalna.

Više opreza i strpljenja vozačima savetujemo na deonicama na kojima se izvode radovi.

Izvodiće se radovi na zameni odbojne ograde na državnom putu I B reda broj 23, na

deonicama Preljina-Konjevići, Konjevići-Čačak, Čačak-Pakovraće, Pakovraće-Asanovac, danas do 13. aprila u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova.

U zoni izvođenja radova saobraćaj će se odvijati usporeno a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Izvodiće se radovi na ručnom skidanju naraslog srednjeg pojasa i ručnom skidanju denivelisane bankine, od danas do 13. aprila u vremenskom periodu od 07:00 do 17:00 časova, na delu državnog puta I A reda broj 1 (gradski deo), od petlje ,,T6 – skretanje za Novi Sad“ do petlje „Dobanovci“, u oba smera (Beograd – Šid i Šid – Beograd).

U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvorena leva preticajna ili desna zaustavna saobraćajna traka.

Od juče do 13.04.2017.g. do 18:00 sati izvodiće se radovi na sanaciji mosta u okviru projekta zida za zaštitu od buke na delu državnom puta IA reda broj 1 (gradski deo), deonica u zoni KBC „Bežanijska kosa“, smer Beograd-Šid.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar