U trendu

Najveće blago Maline i Nebojše iz Niša – šestoro dece

Malina (47) i Nebojša Marković (50) iz niškog naselja Duvanište, koji imaju šestoro dece, navode da su još na venčanju planirali veliku porodicu i da su im deca najveće blago.

„Moj suprug je jedinac i priželjkivao je da ima veliku porodicu. Ja takodje smatram da je bolje imati više dece, da sutra, kad nas ne bude bilo više, mogu da se oslone jedni na druge“, rekla je Malina Marković za agenciju Beta.

Nebojša Marković je kazao da mu se dogadjalo da čuje „ko vam je kriv što imate šestoro dece“, ili „niko vas nije terao da imate toliku decu“.

„Osude su dolazile pri tom od ljudi koji nisu imali decu, ili imali jedno dete. Naša porodica je naše bogatstvo, tu zajedno proslavljamo najsrećnije dogadjaje, kao dečje rodjendane, ali i rešavamo zajednički sve probleme“, rekao je Nebojša.

Markovići su izjavili su da su prolazili kroz teške periode, naročito dok su im deca – Filip (24), Kristina (23), Jana (19), Luka (18), Dimitrije (16) i Iva (9) bila mala, ali da nikad nisu klonuli duhom.

Nebojša je rekao da je, da bi dopunio kućni budžet, pre 20 godina počeo u slobodno vreme da uredjuje dvorišta i radi najrazličitije majstorske i gradjevinske poslove.

„U slobodno vreme sam stalno u nekom poslu, bilo da je to košenje trave i žive ograde, ili popravljanje i postavljanje nadstrešnica. Uspeo sam da kupim mnoge alate i opremu pa sam sebi olakšao posao, ali i mogu mnogo više da uradim. Najstariji sin mi takodje vrlo često pomaže, pa zajedno više posla možemo da uradimo“, izjavio je Nebojša.

Markovići su 2017. godine dobili od grada na korišćenje stan u Ulici Majakovskog, za koji su ugovor o zakupu potpisali na tri, a zatim na još pet godina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar