U trendu

Naloženo razrešenje direktorke škole na Kanarevom brdu

Ministar prosvete Branko Ružić naložio je da u skladu sa izveštajem prosvetne inspekcije direktorka Osnovne škole „Đura Jakšić“ na Kanarevom Brdu Tamara Jelić bude razrešena dužnosti, jer je na nepropisan način ustupila školski prostor za snimanje spota grupi Crni Cerak i više puta osuđivanoj osobi.
Kako je objavila danas TV N1, inspekcija Ministarstva prosvete utvrdila je da je u radu direktorke OŠ „Đura Jakšić“  na Kanarevom Brdu u Beogradu bilo propusta kada je na nepropisan način ustupila prostorije škole za snimanje spota grupi Crni Cerak i Kristijanu Goluboviću koji je više puta osuđivan.

Na društvenim mrežama, 20. aprila pojavio se snimak na kome se vidi da su Golubović i grupa Crni Cerak u učionici te škole, a nakon što su roditelji učenika iskazali nezadovoljstvo, direktorka škole je kazala da nije znala da će se u školi pojaviti Golubović.

Ona je rekla da je prostorije škole unajmila grupi Crni Cerak i da je joj je rečeno da ta grupa promoviše borbu protiv nasilja i prezentuje devijantno ponašanje mladih u društvu, pa kako je dodala, na taj način govori da tako ne treba da bude.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.