U trendu

„Napala me je iz hira, da bi se iživljavala“: Ispovest tinejdžerke koju je pretukla srednjoškolka

Uznemirujući video snimak na kojem se vidi kako jedna tinejdžerka tuče drugu pre dva dana pojavio se na „jutjubu“ i izazvao buru u domaćoj javnosti. Na snimku se vidi kako starija devojka brutalno udara trinaestogodišnju devojčicu koja pokušava da se odbrani rečima i da ode, dok njihovi vršnjaci stoje okolo i snimaju ovaj užasavajući događaj!

Mediji prenose da je snimak nastao prošle srede oko 19 sati na terenima iza Osnovne škole „Ljuba Nenadović“ u Žarkovu.

Napadačica M. G. (16), učenica prvog razreda Hemijsko prehrambene tehnološke škole na Banovom brdu, otišla je u večernjim satiam prošle srede do osnovne škole koju pohađa M. M. (13) i napala je na terenima u prisustvu mnoge dece.

– Šta nećeš? Ustani gore! Ostavi taj telefon! – vikala je starija devojčica na mlađu dok je ova ležala na podu i pokušavala da je urazumi govoreći joj: „Pusti me“.

Kako su ispričali đaci iz Hemijske škole, u pitanju je problematična devojka.

– Njeni su roditelji razvedeni i oduvek je bila agresivna. Problematična je bila još u osnovnoj školi – kažu poznanici nasilne devojke, a prenosi „Blic“.

Napadnuta M. M. prijateljicama je, navodno, ispričala da ne postoji razlog za ovaj napad, kao i da ju je srednjoškolka uradila to „iz hira“.

– Napala me je jer je videla da je jača od mene jer je starija, u smislu hajde da se iživljavam onda malo – ispričala je M. M. svojoj drugarici.

Trinaestogodišnjakinja nikome nije prijavila incident sve dok se nije pojavio snimak. Nastavila je da dolazi na časove, sve do pre nekoliko dana kada je ova stravična scena počela da kruži društvenim mrežama.

– Imala je otisak od udarca na licu, ali ko god da je pitao šta joj je to, odgovorila bi da je pala. Nije prijavila to ni razrednom starešini niti je rekla majci. Tek pre dva dana smo otkrili šta je u pitanju i od tada devojčica ne ide na nastavu – kažu u OŠ „Ljuba Nenadović“.

Da stvar bude još gora, devojčica koja je tukla mlađu maloletnicu pokušala je da sebi oduzme život nakon što se u javnosti pojavio snimak napada.

Ona je popila lekove, isekla vene i zatim stala na ivicu terase na trećem spratu gde živi sa majkom. Stanari zgrade su ispričali da ona majku nije želela da pusti u stan i pretila je da će skočiti ukoliko ona razvali vrata.

Na licu mesta bili su i policija, Hitna pomoć i vatrogasci, a tinejdžerka je odustala od samopovređivanja tek nakon razgovora sa policijom.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.