U trendu

Naslovna strana za četvrtak 1. februar 2018. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za četvrtak, 1. februar, najviše pišu o predstojećem sastanku predsednika Srbije i Hrvatske Aleksandra Vučića i Kolinde Grabar Kitarović i o predstojećim izborima za Skupštinu Beograda.

ALO – „Iscelitelju preti ćorka“, o Alenu Azariću koji se sumnjiči za nadrilekarstvo.

BLIC – „Idem u Zagreb u najboljoj veri“, o sastanku predsednika Srbije i Hrvarske Aleksandra Vučića i Kolinde Grabar Kitarović 12. i 13. februara. „Nisam politička krpa, neću sa SNS“, prenosi list izjavu predsednika opštine Novi Beograd i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić povodom beogradskih izbora. „Osnovci se utrkuju ko ima bolju sliku sa drogom“, o nalogu koji postoji na mreži Instagram.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zahtev Španije: Kosovo u EU samo kao region Srbije“, o tome da Španija blokira evrointegracije Kosova. „Vučić pita Kolindu o srpskoj imovini“, list piše o temama sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa koleginicom iz Hrvatske Kolindom Grabar Kitarović. „Mladića zamolo ubili u sudnici“, o izveštaju lekara haškog osudjenika za ratne zločine u Srebrenici Ratka Mladića.

DANAS – Pod naslovom „Žarko Puhovski: Poseta preuranjena i neprimerena“, list piše o reakcijama na odluku predsednika Srbije Aleksandra Vučića da prihvati poziv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i poseti Zagreb. O beogradskim izborima list piše pod naslovima „I sa 45 odsto moguće je imati većinu u Beogradu“, „Djilas: Kada porastemo četiri odsto pobedićemo“, „Lista se zove ‘Zato što volimo Belovgrad“ i „Nogo: Vučić i DS jedni druge drže u fiokama“.

INFORMER – Pod naslovom „Hrvati ratuju oko Vučića“, list piše o predstojećoj poseti srpskog predsednika Zagrebu. List prenosi izjavu pevačice Kristine Kovač o lideru Pokreta slobodnih gradjana Saši Jankoviću, pod naslovom: „Janković: Djilas glavni čovek za kradju izbora“, o predstojećim martovskim izborima u Beogradu.

KURIR – „Odlazim u Hrvatsku“, o tome da je Vučić prihvatio poziv hrvatske predsednice da poseti Zagreb. „Hoću još atomskih bombi“, o pretnjama američkog predsednika Donadla Trampa Rusiji i Kini.

POLITIKA – „Nišane Beograd, ciljaju Srbiju“, list piše o tome da se beogradskim izborima otvara priča o budućoj vlasti u Srbiji. „Tajani: Evropski kišobran za Kosovo bolji od američkog“, o poseti predsednika Evropskog parlamenta Antonija Tajanija Srbiji. „Nimicov predlog kompromisnog imena: Republika Gornja Makedonija“, o sporu Atine i Skoplja oko imena Makedonije.

SRPSKI TELEGRAF – „Jelenina krv na Zoranovim pantalonama“, o detaljima istrage ubistva pevačice Jelene Marijanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.