U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 17. avgust 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pišu o odluci Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića da prekine saradnju sa Demokratskom strankom, kao i o političkim dešavanjima na Kosovu i Metohiji.

ALO  –  „Saša Janković sam srušio opoziciju“, o odluci Pokreta slobodnih gradjana da prekine saradnju sa Demokratskom strankom. „Patrijarhu isključili mobilni zbog neplaćenih računa“, tekst u kojem list navodi da je srpskom patrijarhu Irineju isključen mobilni telefon, zato što su ljudi u Srpskoj pravoslavnoj crkvi zaduženi za finansije zaboravili da plate račun.

BLIC  –  Pod naslovom: „Janković: Ne možemo više sa DS, kriv je Šutanovac“, list piše o odluci Pokreta slobodnih gradjana da obustavi planove o izbornoj saradnji sa Demokratskom strankom. „Vučić i Tramp do kraja godine o pitanju Kosova“, naslov je teksta u kome se navodi da će se predsednik Srbije sastati sa predsednikom SAD.

VEČERNJE NOVOSTI  –  Pod naslovom „Janković i Šutanovac raskinuli pre ‘braka'“ list piše o odluci Pokreta slobodnih gradjana da prekine saradnju sa Demokratskom strankom, kao i o reagovanju DS na tu odluku. „Nismo kolonijalna sila na KIM, tamo smo vekovima“ o učešću ministra spoljnih poslova Ivice Dačića na sednici SB UN.

DANAS  –  Pod naslovom: „Janković: Sa Vučićem samo o mirnoj predaji vlasti“, o odluci Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića da obustavi saradnju sa Demokratskom strankom. List piše da Brisel radi na osnivanju odeljenja koje će se baviti jačanjem „meke moći“ EU: „Unija želi da parira Rusiji“.

INFORMER  –  „CIA: Vučić bi ratovao za Kosovo“, list navodi da se u poverljivim podacima američke obaveštajne agencije navodi da ako Albanci krenu silom da osvoje sever Kosova predsednik Srbije će narediti vojsci da izadje na Ibar.

KURIR  –  List piše da Ramuš „Haradinaj daje milione za vlast sa Srbima na Kosovu i Metohiji“. „Razlaz Jankovića i Šuleta“, o odluci Pokreta slobodnih gradjana Saše Jankovića da prekine saradnju sa Demokratskom strankom.

POLITIKA  –  „Vučić pozvao porodicu Nuri da ostane u Srbiji“, o ponudi predsednika Srbije Aleksandra Vučića porodici iz Avganistana da dobiju državljanstvo Srbije. Pod naslovom: „Na doboš otišlo 1.300 stanova“, o problemima gradjana sa otplatom stambenih kredita. List piše i da su „Beogradjani u haosu zbog radova na ulicama oko Vukovog spomenika“.

SRPSKI TELEGRAF  –  „Janković rasturio opoziciju“, o odluci Pokreta slobodnih gradjana da prekine saradnju sa Demokratskom strankom.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar