U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 18. januar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanjanajviše pišu o ubistvu i sahrani lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

BLIC – „Pucali su u Bogdanovog tatu, pucali su u sve nas“, o odavanju pošte Oliveru Ivanoviću u Kosovskoj Mitrovici.

ALO – „Vučić sa narodom na Kosmetu kad je najteže“, o najavljenoj poseti Kosovu i Metohiji predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom predstojećeg vikenda. „Mitrovica u suzama ispratila Olivera“, o odavanju poslednje pošte u Kosovskoj Mitrovici ubijenom lideru Gradjanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

VEČERNJE NOVOSTI – „Samo je smrt mogla da ga otrgne od Kosova“, o atentatu na lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića. Povodom ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića patrijarh Irinej „Pucanj u njega, pucanj u Srbe“.

DANAS – O atentatu na lidera Gradjanske inicijative SDP list piše pod naslovima: „Ćirilični potpis ubistva Olivera Ivanovića“ i „Neprimerene izjava Vučića na dan ubistva“. „Gašenje stanice štetno za putnike i grad“, list piše o izmeštanju stanice iz železničke centra Beograda.

INFORMER – „Putin: Srbiji preti serija atentata“, list navodi da je iz Moskve 27. decembra vlastima u Srbiji stigao dopis u kojem se upozorava da britanski i američki agenti spremaju „haos“ u Srbiji. „Šešelj: Olivera su ubili stranci“, list prenosi izjavu lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja povodom ubistva lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

KURIR – „Jezive tvrdnje albanskih medija: Sprema se ubistvo još jednog Srbina“, list navodi da obaveštajne službe strahuju da je ugrožen život predsednika opštine Štrpce Bratislav Nikolića. „Ispratili Olivera heroja“, o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i ispraćaju njegovog tela iz Kosovske Mitrovice u Beograd gde će biti sahranjen. List piše da „Grip napada Srbiju“.

POLITIKA – „Mitrovica se oprostila od Olivera Ivanovića“, tekst posvećen ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP. List donosi tekst o tome „Ko je Kadri Veseli ‘gospodar Kosova'“. List piše i da je „Udvostručen uvoz malina“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vodja OVK naredio Oliverovo ubistvo“, o ubistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.