U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 23. mart 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 23. marta pišu o ranjavanju biznismena Predraga Rankovića Peconija u centru Beograda i najavljenoj poseti premijera Srbje Aleksandra Vučića Rusiji.

ALO – „Peconi izrešetan sa šest hitaca“, biznismen Predrag Ranković upucan u nogu u hotelu „Prag“ u Beogradu. „Asmir Kolašinac: Kajmak je najbolji lek za oporavak“, kaže bacač kugle.

BLIC – „Peconi izrešetan na proslavi u hotelu“, list piše da je posle svadje na proslavi u hotelu „Prag“ Predrag Ranković ranjen u nogu. „Vučić ide kod Putina“, o najavljenoj poseti premijera Srbije Aleksandra Vučića Moskvi. „DNK otkriva da li je pevačica iz Borče žrtva serijskog ubice“, povodom ubistva Jelene Marjanović koje policija istražuje godinu dana.

VEČERNJE NOVOSTI – „Peconi ranjen pucač snimljen“, list piše da je Predrag Ranković operisan u Urgentnom centru i da je van životne opasnosti. „Nemci Tačiju prodaju rakete“, Priština namerava da što pre formira Vojsku Kosova i uspostavi komandu. „Potvrdjeno: Vučić ide kod Putina“ na sastanku ambasadora Aleksandra Čepurina s premijerom Srbije koji je „preneo signal iz Moskve“.

DANAS – „Sve više naših političara na ukrajinskoj crnoj listi“, list piše da dok Beograd daje podršku teritorijalnom integritetu Ukrajine, sve više srpskih političara putuje na Krim. „EU treba da raspodeli vojne grupe u regionu“, prenosi list ocenu bivšeg ministra spoljnih poslova Švedske Karla Bilta kako da se obuzdaju „balkanski duhovi“. „Rušenje u hercegovačkoj ulici – potpanje pravnog sistema Srbije“, naslov je izveštaja sa tribine „Slučaj Savamala: Godinu dana bezakonja“.

INFORMER – „Upucan Peconi“, o ranjavanju biznismena Predraga Rankovića u beogradskom hotelu.

KURIR – „Upucan Peconi vlasnik TV Hepi“, list piše da je napadač sedeo za susednim stolom, a analiza rejtinga predsedničkih kandidata najavljena je naslovom „Vučić prvi sa 53,5 odsto, Beli treći“.

POLITIKA – „Kijev krivi Srbe i Čehe na Krimu, a Britance ne vidi“, o tome da je Ukrajina na crnu listu stavila tri člana SRS-a, pisca Srdju Trifkovića, i jednog češkog poslanika, ali ne i britanskog. „Legalizovana pljačka uz lažne svedoke“ o otimanju imovine Srba na Kosovu. „Sedmaci i osmaci dobijaju blok nastavu“, o novinama u obrazovnom sistemu. „Vučić kod Putina početkom sledeće nedelje“, o tome da se premijer Srbije Aleksandar Vučić sprema za posetu Moskvi gde će razgovarati s predsednikom Vladimirom Putinom o vojnotehničkoj i privrednoj saradnji. „Ranjen Predrag Ranković Peconi“, o incidentu u centru Beograda.

SRPSKI TELEGRAF – „Upucan Peconi!“, o ranjavanju vlasnika televizije Hepi. „Kako je Arkan stvorio Legiju“, list piše da je Milorad Ulemek Legija velik deo „manira i životne škole“ pokupio od kuma i ratnog druga Željka Ražnatovića Arkana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.