U trendu

Naslovna strana za četvrtak, 9. novembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o slučaju vršnjačkog nasilja u Arandjelovcu, najavi opozicije da će od vlasti tražiti da OEBS nadgleda beogradske izbore, rejtinzima stranaka i političara po poslednjim rezultatima istraživanja javnog mnjenja.

BLIC  –  „Dačić dobija od Putina isti orden kao i Nikolić“, list navodi da će ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić biti odlikovan ruskim Ordenom prijateljstva za doprinos u jačanju veza dve zemlje. „SNS 52,9 odsto, SPS 9,1 odsto, PSG 7,2 odsto, DS 6,7 odsto, SRS 4,2 odsto, NS 3,3 odsto, Dveri 3,2 odsto, PUPS 3,1 odsto“ – o rezultatima istraživanja javnog mnjenja koje je sprovela agencija Faktor plus.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Janković i Jeremić zovu strance u pomoć“, o najavi Narodne stranke i Pokreta slobodnih gradjana da će od predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković zatražiti da zvanično pozove posmatračku misiju OEBS da prati beogradske izbore.

DANAS  –  „Puna misija OEBS uslov za fer izbore“, većina opozicionih stranaka i pokreta saglasna da vlasti treba uputiti zahtev da predstojeće izbore u Beogradu nadgleda puna posmatračka misija OEBS. Pod naslovom „Nagrada 15 miliona za kršenje profesionalnih normi“ list navodi da je na beogradskom konkursu za sufinansiranje medija najviše novca dato tabloidima.

INFORMER  –  „Zovu OEBS u pomoć, još samo fali da zovu i NATO“, o inicijativi većine opozicionih stranka i pokreta saglasnih da vlast treba da uputi zahtev da izbore za Skupštinu grada Beograda nadgleda posmatračka misija OEBS. „Nova mračna tajna Marjanovića“, o slučaju ubistva pevačice Jelene Marjanović. „Biju i još snimaju“, o vršnjačkom nasilju u Arandjelovcu.

KURIR  –  „Beogradu preti epidemija malih boginja“, o petoro obolelih od malih boginja koji nisu bili vakcinisani. „Učenice se iživljavale nad devojčicom“, o vršnjačkom nasilju u Arandjelovcu.

POLITIKA  –  O slučaju vršnjačkog nasilja u Arandjelovcu u tekstu „Šamari u školskoj klupi“. „Naš ambasador u Ukrajini pozvan na konsultacije“, o nalogu šefa diplomatije Ivice Dačića ambasadoru Srbije u Kijevu Radetu Bulatoviću da dodje u Beograd, posle kritika ukrajinskih vlasti na račun Srbije. „Srbi razumeju da im MMF pomaže“, kaže šef Misije Medjunarodnog monetarnog fonda Džejms Ruf.

SRPSKI TELEGRAF  –  List piše da je „u Cpiripiju pronadjena guma“. „Devojčicu udarili 33 puta zbog slike na fejsu“, o vršnjačkom nasilju u Arandjelovcu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.