U trendu

Naslovna strana za nedelju, 23. februar 2020. godine

Dnevni listovi na naslovim stranama izdanja od nedelje 23. februara 2020. pišu o virusu korona, o tome da je u Srbiju stigao ruski protivvazdušni sistem ‘Pancir’, i o političkim temama.

ALO – O novom oružju koje je nabavila Vojska Srbije „Neka puknu dušmani Srbija dobila ‘Pancir'“. Potpredsednica Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta za list kaže „Zorana će morati u zatvor“.

BLIC – „Naprednjaci i SPS idu odvojeno na izborima“, o dogovoru Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. Intervju sa predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem list najavljuje naslovom „Izbori će pokazati ko je prava opozicija“. Tekst „Ovo su aduti srpske vojne industrije“, govori o oružju koje proizvodi Srbija.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Kinezi me vole jer sam ostao sa njima“ donosi razgovor sa Srbijom koji je odbio da se evakuiše iz Vuhana jer je zahvalan kineskom narodu. „Pancir stigao u Srbiju“, da je stigao protivvazdušni sistem iz Rusije.

KURIR – Na naslovnoj strani list prenosi izjavu ministra odbrane Aleksandra Vulina „Zaštitićemo Srbe gde god da su ugroženi“. O hapšenju u Surčinu „Čumetovi sin i sinovac oteli 300 evra“.

POLITIKA – Tema nedelje: zbog čega se radije odmaramo u inostranstvu „Srbiji je potrebno madjarsko čudo“. Intervju sa srpskim članom Predsedništva Bosne i Hercegovne Miloradom Dodikom „Imamo ustavno pravo da se rešimo stranih sudija“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.