U trendu

Naslovna strana za nedelju, 29. januar 2017. godine

Dnevni listovi u današnjim izdanjima najveću pažnju posvećuju svetskim dešavanjima i potezima novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, a teme su i borba protiv korupcije u Srbiji, kao i uspesi košarkaškog kluba Crvena zvezda.

ALO – Za list govori ministarka državne uprave i samouprave Ana Brnabić „Vučiću ne trebaju gotovani“.

BLIC – Razgovor s akademikom Vladimirom Kostićem „Partijsko zapošljavanje je ponižavanje mladih Srbije“. O korupciji u Srbiji u „Političari sprečavaju borbu protiv korupcije“. Košarkaška rasprava i analiza „Ko je bolji – Partizan 2010. ili Zvezda 2017?“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da se ukida PDV na donacije – „Ukida se porez na humanost“. Predsednik opštine Novi Beograd i nekadašnji vaterpolista Aleksandar Šapić kaže: „Danas se kajem što sam ušao u politiku“. O telefonskom razgovoru ruskog i američkog predsednika Vladimira Putina i Donalda Trampa u „Razgovor koji može da promeni planetu“.

KURIR – Za list govori predsednik SPS i šef diplomatije Srbije Ivica Dačić: „Idem u rat sa Jeremićem“.

POLITIKA – Tema nedelje „Novi mobilni svet -Smartfon naš nasušni“. Razgovor s dramskim piscem Dušanom Kovačevićem: „Voleo bih da Tramp dobije i drugi mandat“. Obeležavanje Medjunarodnog dana sećanja na žrtve holokausta: „Izložba o Jasenovcu otvorena u SAD“. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.