U trendu

Naslovna strana za petak, 10. novembar 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama od petka, 10. novembra, najčešće pišu o mogućnosti održavanja vanrednih parlamentarnih izbora, novom naoružanju Vojske Srbije, o sastanku predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina u decembru, kao i o vršnjačkom nasilju zbog poslednjih snimaka nasilja u školama u Arandjelovcu.

ALO – „Plakao sam kad sam povlačio vojsku s Kosova“, kaže za list general Vladimir Lazarević koji je u osudjen u Haškom tribunalu. „Maloletne siledžije idu u popravni dom“, list piše o dešavanjima posle nasilja u školama u Arandjelovcu.

BLIC – „Nikolić se Putinu žalio na Vučića“, list piše da je bivši predsednik Srbije Tomislav Nikolić predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da Srbija en prati Moskvu, jer ga je Aleksandar Vučić pobedio u SNS. „Poslanici vi ste na potezu“, Fondacija „Tijana Jurić“ i „Blic“ predali Skupštini Srbije potpise gradjana za kaznu doživotnog zatvora za ubice dece.

VEČERNJE NOVOSTI – „Vučić na svoju slavu u Moskvi kod Putina“, list najavljuje sastanak predsednika Srbije i Rusije Aleksandra Vučića i Vladimira Putina 19. decembra. „Batinaši iz klupa prodju sa ‘izvini'“, list piše da su kazne za maloletnike koji učestvuju u vršnjačkom nasilju blage. „Super puška s dva kalibra“, o promociji novog oružja u Nikincima.

DANAS – „Janković: Bojkot izbora bio bi poslednja mera“, o delovanju opozicije ako vlast ne ispuni njihov zahtev da misija OEBS u potpunosti nadgleda izbore. „Predsednik istu priču potezao i 2014. i 2016“, o dilemi Aleksandra Vučića da li da raspiše vanredne parlamentarne izbore istovremeno sa beogradskim. „Strah od vakcinacije doveo do epidemije“, list piše da su u Srbiji sve češće neke zaboravljene bolesti.

INFORMER – „S-300 ugovaraju na Nikoljdan“, list piše o sastanku predsednika Srbije i Rusije, Aleksandra Vučića i Vladimira Putina i tome šta će biti teme razgovora.

KURIR – „BIA upala u Komercijalnu banku“,  list piše da se u toj banci proveravaju mahinacije nekih rukovodioca. „Roditelji najviše krivi za vršnjačko nasilje“, tekst posvećen sve češćem nasilju u školama.

POLITIKA – „Najviše para Vujoviću najmanje Joksimovićevoj“, list piše da će veći budžet za sledeću godinu dobiti šest resora, dok će biti smanjen za 10 ministarstva. „Vučić: Sledeće nedelje odluka o parlamentarnim izborima“, o najavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će SNS sledeće nedelje doneti odluku o održavanju vanrednih parlamentarnih izbora. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.