U trendu

Naslovna strana za petak, 14. april 2017. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za petak, 14. april, pišu o protestima „Protiv diktature“ širom Srbije, o najavi Saše Jankovića da će osnovati politički pokret, kao i otvaranju nove naplatne stanice na auto-putu kod Beograda.

ALO – Pod naslovom „Vučić o demonstrantima: Podržavam proteste“, o komentaru premijera Aleksandra Vučića na proteste „Protiv diktature“ koji traju više od 10 dana u više gradova Srbije.

BLIC – Posle više od deset dana protestovanja širom Srbije – „Šta je budućnost protesta?“. List nastavlja pisanje o poslovanju Fondacije Dragice Nikolić – „Donatori dobijali poslove od Nikolića“. O tome šta će biti u Srpskoj naprednoj stranci ukoliko se Aleksandar Vučić povuče s njenog čela – „Ako se Vučić povuče SNS vodi (Nenad) Stefanović“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Živu uneli u Srbiju, hteli da je prodaju teroristima“, list piše o krijumčarenju materije koja je navodno bila namenjena za tržište Bliskog Istoka. „Škole dobijaju 5.000 kompjutera“, o pripremama za uvodjenje informatike kao posebnog predmeta. List piše i o novoj naplatnoj rampi kod Vrčina, pod naslovom: „Kroz novu rampu 5.600 kola na sat“.

DANAS –  O sudbini protesta „Protiv diktature“ list piše: „Vlast je odbila naše zahteve, samo su nam ulice preostale“.  O promenama na političkoj sceni Srbije „Saša Janković osniva pokret“. List piše o pojačanom interesovanju Nemačke za region – „Berlin priprema strategiju za Zapadni Balkan“.

INFORMER – „Janković podelio novinare na podobne i nepodobne“, o tome da Saša Janković nije želeo da odgovara novinarima Informera, Pinka i Studija B.

KURIR – „Policajci švercovali bojni otrov za teroriste“, list piše o krijumčarenju 25 kilograma žive koja je najverovatnije bila namenjena tržištu Bliskog Istoka.

POLITIKA – Uskršnja poslanica patrijarha Irineja „Neka vaskrsne Srbija“. O novoj naplatnoj rampi – „Kraj gužvama na Bubanj potoku“.

SRPSKI TELEGRAF – „Janković i Živković prave pokret“, list piše da će drugoplasirani kandidat na predsedničkim izborima Saša Janković i predsednik Nove stranke Zoran Živković zajedno formirati politički pokret.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.