U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 21. avgust 2017. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak, 21. avgust pišu o različitim temama, o beogradskim izborima, promeni Ustava Srbije, omogućavanju strancima da kupuju poljoprivredno zemljište u Srbiji i o saobračajnim gužvama na granici Srbije i Hrvatske.

ALO – „Boško udario na dete“ list piše da je lider Dveri Boško Obradović u pisanoj izjavi „napao“ avganistanskog dečaka samo zato što je migrant. „Milošević Dejton dogovorio u pidžami“, kaže za list Vladimir Lukić koji je učestvovao u Dejtonskom sporazumu.

BLIC – „Svi krivci za smrt naših najmilijih da odgovaraju“, list piše da tužilaštvo „češlja“ propuste Centra za socijalni rad Rakovica ispred kog su ubijeni majka i dete. „Treba tražiti ustupke od EU da ne blokiramo Kosovo“, piše za list ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

VEČERNJE NOVOSTI – „Uz spomenik tražim i bulevar za Slobu“, počasni predsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić traži spomenik i bulevar koji će biti posvećeni bivšem predsedniku Jugoslavije Slobodanu Miloševiću. „Kinezima žuti karton za kašnjenje na Koridoru 11“, list saznaje da je moguć raskid ugovora sa kompanijom „Šandong“ zbog probijanja rokova. Novosti pišu i o zadržavanju na granici izmedju Srbije i Hrvatske koje je trajalo i do 10 sati.

DANAS – „Stranci prečicom do poljoprivrednog zemljišta“, list piše o izmenama Zakona o poljoprivrednom zemljištu kojim će se omogućiti državljanima Evropske unije da kupuju zemljište u Srbiji. (Zoran) „Živković: Protesti su recept za smenu vlasti“, lider Nove stranke izrazio je očekivanje da će izbori u Beogradu biti održani krajem godine. „Barselona ne želi barijere na ulicama“ o merama bezbednosti u Španiji posle terorističkin napada.

INFORMER – List navodi upozorenja ruskih stručnjaka „NATO u Srbiji sprema državni udar i atentate“. „Svet u strahu od koljača ISIS“ o terorističkim napadima u Španiji, Finskoj, Rusiji… „Pajtić na Brionima troši milione“, o tome koliko je funkcioner Demokratske stranke Bojan Pajtić potrošio za hotel.

KURIR – „Premijerka zaljubljana u doktorku“, list piše o tome ko je „osvojio“ srce Ane Brnabić.

POLITIKA – „Ima li Srbija snage da menja ličnu kartu“, o izmenama Ustava koje Srbija mora da donese zbog pridruživanja Evropskoj uniji. „Džihadisti kreću na Evropu iz Maroka“, list piše o terorističkim napadima širom Evrope.

SRPSKI TELEGRAF – „Putinov zavet Srbima: Ujediniću Srpsku i sever Kosova sa Srbijom do 2022. godine“, list piše da je predsednik Rusije Vladimir Putin poslao poruku srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću da odoli pitiscima Zapada u dijalogu o Kosovu, ali i plan za ujedinjenje svih Srba na Balkanu. „Pukla afera ’24 stana'“, list piše da je izveštaj grafologa iz Bugarske pokazao da je potpis Siniše Malog lažiran.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar