U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 22. januar 2018. godine

Dopunjeno naslovnim stranama dnevnih novina Alo, Informer, Kurir i Srpski telegrafDnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak najviše pišu o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu i njegovom razgovoru s gradjanima.

ALO  –  List piše o poseti predsednika Vučića Kosovu i Metohiji i njegovom razgovoru sa gradjanima u tekstu „Ovde sam rodjen, gde da idem“. Pod naslovom „Obnovljen Duškov mural „o tome da su obnovljeni neki murali u Beogradu koje su u noći izmedju petka i subote nepoznate osobe prekrečile crnom bojom.

BLIC  –  „Neću da vam dajem oružje, hoću da pričam o školama…“, o razgovoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Srbima iz svih delova Kosova. „Tragična smrt naše muzičarke u Japanu“, list piše da je poznati di-džej Valentina Fjodorov iz Bora preminula. List piše da „Sebastijan Kurc vuče korene iz Vojvodine“ jer mu je, po navodima lista, baba poreklom iz Temerina.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Srbi žele da ostanu na Kosovu bez osvete“, za list kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

DANAS  –  „Istraga o ubistvu Ivanovića počinje da se razvodnjava“, za list kaže zamenica predsednika Gradjanske inicijative SDP Ksenija Božović. Pod naslovom „Glavaš ćuti o Savamali“ list piše o učešću javnih gradskih preduzeća u rušenju u Hercegvačkoj ulici. „Ne treba ‘zapušenog nosa’ birati manje zlo“, za list kaže aktivistkinja inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“ Ksenija Radovanović.

INFORMER  –  O poseti predsednika Srbije Kosovu i Metohiji list piše u tekstu „Vučić sprečio rat na Kosovu“. List objavljuje autorski tekst glavnog urednika portala „Novi standard“ Željka Cvijanovića „Oliver, Amfilohije i oni koji lome kičmu Srbiji“.

KURIR  –  List piše o poseti predsednika Srbije Kosovu i Metohiji u tekstu „Sledeća godina ključna za Srbiju“. List piše o povratku porodice Olivera Ivanovića u Kosovsku Mitrovicu nakon njegovog ubistva, pod naslovom „Sve me podseća na mog Olivera“.

POLITIKA  –  List piše da „Francuska traži vanrednu sednicu SB UN zbog Sirije“. Pod naslovom „Niče crkva u rodnom selu patrijarha“ list piše da će zavičajci u rodnom selu poglavara Srpske pravoslavne crkve Irineja podići crkvu. „Masovne demonstracije Grka zbog Makedonije“, o protestima Grka u Solunu.

SRPSKI TELEGRAF  –  List objavljuje nova saznanja o obistvu lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića u teksu „Krvavi trag ubistva vodi do Bondstila“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar