U trendu

Naslovna strana za ponedeljak, 5. mart 2018. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 5. mart, pišu o rezultatima izbora za odbornike Skupštine Beograda i o uspehu atletičarke Ivane Španović koja je na Evropskom prvenstvu u atletici u Birmingemu osvojila zlatnu medalju u skoku u dalj.

ALO – „Vučić rasturio Djilasa“, o rezultatima izbora za Skupštinu Beograda, na kojima je SNS osvojila više od 45 odsto.

BLIC – „Vučiću apsolutna vlast u Beogradu“, o rezultatima izbora za Skupštinu Beograda. „Profil nasilnika nad ženama“, o muškarcima koji zlostavljaju supruge, majke i decu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Apsolutna pobeda SNS“, o rezultatima beogradskih izbora. „Roditeljima čak 3,5 milijarde dinara“, o sudskom epilogu nezakonite naplate vrtića od 2010. do 2014. godine.

DANAS – „U Beogradu naprednjaci prvi, slede Dragan Djilas i Aleksandar Šapić“, o tome da su samo četiri liste prešle cenzus na beogradskim izborima.

INFORMER – „Velika pobeda – Vučić 45 odsto“, o rezultatima beogradskih izbora. O prisustvu ambasadora SAD Kajla Skota kao posmatrača na izborima list piše pod naslovom „Skot plašio glasače“.

KURIR – „Vučić sve oduvao“, o rezultatima izbora za Skupštinu Beograda. „Posle ledenog talasa Srbiju gutaju poplave“, list piše o poplavama nastalim izlivanjem Južne Morave.

POLITIKA – „Ubedljiva pobeda liste SNS u Beogradu“, o rezultatima lokalnih izbora u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić razvalio u Beogradu“, o pobedi Srpske napredne stranke na beogradskim izborima.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.