U trendu

Naslovna strana za sredu, 22. mart 2017. godine

Dnevni listovi na današnjim naslovnim stranama pišu o predsedničkim izborima, planovima aktuelnog predsednika Srbije posle izbora novog, verbalnom napadu potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova na suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića Natašu Jeremić i drugim temama.

ALO – Za koga će glasati poznati „Lepa (Lukić): Vučić najbolji za stare i mlade“ i „Leka (Branislav Lečić): Janković je jedini izlaz“.

BLIC – „Sin mi nije naučio da pliva, ali zna šta je Euleks“, lider inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Oliver Ivanović govori o godinama koje je proveo u zatvoru. O izborima – list piše da je predsednik Socijalističke partije Srbije poručio članovima te stranke „Ni slučajno ne glasajte za Jeremića“. O napadu na suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Natašu Jeremić, pod naslovom „U životu nisam bila u dodiru sa drogom“. „Novi srpski super vojnik“ o tome da će snage za hitno reagovanje VS dobiti „supermodernu“ opremu iz inostranstva.

VEČERNJE NOVOSTI – „Penzija je daleko, radiću za državu“, aktuelni predsednik Srbije Tomislav Nikolić govori za list o svojim planovima posle prestanka mandata. „‘Istočni NATO’ pozvao Srbe na manevre“, list piše da će Vojska Srbije učestvovati u vežbi u okviru Organizacije ugovora o kolektivnoj bezbednosti (ODBK) u Kazahstanu.

DANAS – „(Nataša) Jeremić: Ne prihvatam Vučićevo izvinjenje“, o napadu potpredsednika Srpske napredne stranke Milenka Jovanova na suprugu predsedničkog kandidata Vuka Jeremića. „Radulović: Ovo su izbori za promenu sistema“, predsednički kandidat Saša Radulović tvrdi da će ako na izbore izadje 3,9 miliona gradjana biti drugog kruga. „Samo je još Milošević odbijao TV debatu“, o TV duelu predsedničkih kandidata.

INFORMER – O izjavi lidera SRS Vojislava Šešelja da će, ako postane predsednik Srbije pomilovati Zvezdana Jovanovića koji izddržava kaznu zatvora od 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Zorana Djindjića „Pomilovaću Zvekija“

KURIR – O odgovoru lidera SPS Ivice Dačića na, kako se navodi, „prozivke“ pristalice iz Apela 100 predsedničkog kandidata Saše Jankovića „Dačić: Jankoviću je l’ ti i Putin magarac?!“

POLITIKA – „Todorića stigla turobna sudbina srpskih tajkuna“, list piše da je veliki broj privrednika u Srbiji prošao kroz proces razduživanja kroz koji sada prolazi vlasnik „Agrokora“. „Migranti u kutijama i auto-gumama“, list piše da je prošle nedelje na granicama Srbije zaustavljeno 65 ilegalnih migranata. „Petacima tri nova predmeta od septembra“, list piše da će nova generacija petaka dobiti informatiku i računarstvo, tehniku i tehnologiju i fizičko i zdravstveno vaspitanje u školskom rasporedu.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o preokretu u istrazi o ubistvu pevačice „Grand produkcije“ Jelene Marjanović i navodi da Interpol traži serijskog ubicu „Kamiondžija iz Nemačke ubio Jelenu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)