U trendu

Naslovna strana za sredu, 31. januar 2018. godine

Beogradski dnevni listovi naslovne strane za sredu, 31. januar 2018. godine posvetili su predizbornoj kampanji i rejtinzma stranka za izbore u Beogradu, a pišu i o protivljenu Španije da se u Strategiji priširenja zapadnog Balkana navede Kosovo.

BLIC – Pod naslovom „Vlast 47%, opozicija 40%“, list piše o rejtinzima stranka pred izbore u Beogradu. „Dečaku od rebara napravili novo uvo“, o podvigu specijalista iz Srbije.

VEČERNJE NOVSOTI – „Kosovo ne može ka Evropi kao država“, o protestnoj noti Španije upućenoj Evropskoj komisiji. „Morbile stigle iz Beograda“, o pojavi malih boginja u Crnoj Gori.

DANAS – „Negativna kampanja može da se vrati kao bumerang“, o negativnoj kampanji pred izbore u Beogradu koju vode pojedii mediji protiv kandidata Dragana Djilasa i Aleksandra Šapića. „Velimir Ilić: SNS ne kraducka, več krade lopatama“, naslov je intervjua sa liderom Nove Srbije. „Traži se veštačenje snimaka napada na novinarke Pinka“, o početku sudjenja zbog incidenata na protestu Dveri u septembru prošle godine.

POLITIKA – „Kosovo nije deo procesa proširenja EU“, o tome da Španija blokira Prištinu u strategiji EK. „Potpuno poštujemo neutranost Srbije“, kaže za list generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.  „Sud proglasio nezakonitim trošak obrade kredita“, o odluci Apelacionog suda po kojoj Sperbanka nije imala pravo da naplaćuje proviziju za obradu kredita.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.