U trendu

Naslovna strana za subotu, 18 mart 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote najveću pažnju posvećuju sporu Srbije i Prištine o imovini, obeležavanju 13 godina od martovskog nasilja nad Srbima na Kosovu, kao i o izborima za predsednika Srbije 2. aprila.

BLIC  –  „Specijalni rat Hašima Tačija“, o tome kako Albanci godinama rade protiv Srbije. „Budite ponosni na Er Srbiju“, naslov intervjua s generalnim direktorom Etihad aviješen grupe Džejmsom Hoganom.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Poništena prištinska otmimačina“, o tome da je Vlada Srbije zaštitila imovinu na Kosovu i Metohiji. „Rana koja ne zaceljuje“, o obeležavanju 13 godina od pogroma nad Srbima. „Ukrali 500 metara kontaktne mreže“, o kradji na pruzi izmedju Ostružnice i Surčina. „Za četiri uloge 100 kandidata“, povodom audicije za mjuzikl „Fantom iz opere“.

DANAS  –  „Nema razgovora sa Beogradom o imovini“, o tvrdnjama kosovskih zvaničnika povodom odluke Beograda da poništi odluke Prištine. „Janković širi krug dvojke“, o utiscima novinara Danasa iz predsedničke kampanje bivšeg ombudsmana Saše Jankovića. „Ispunjenje sporazuma ili obusatva nastave 31. marta“, povodom protesta Unije sindikata prosvetnih radnika u Nemanjinoj.

POLITIKA  –  „Istina o Krcunu stigla u užički arhiv“, o zaostavštini koja govori o životu Slobodana  Penezića Krcuna, a koja sadrži njegove ratne dnevnike, ordenje … „Telekom prodaju ispod ruke za 1-1,5 evra po akciji“, o tome da su gradjani dobili akcije, ali da sa njima ne mogu da trguju na berzi već ispod žita. „Albanci u Makedoniji nikada nisu crtali nove državne granice“, naslov za intervju s gradonačelnicom Tetova Teutom Arifi.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.