U trendu

Naslovna strana za subotu, 19. avgust 2017. godine

Beogradska štampa najviše pažnje na naslovnim stranama izdanja za subotu, 19. avgust posvetila je terorističkom napadu u Barseloni.

BLIC – „Krvava tela bila svuda oko nas“ o terorističkom napadu u Barseloni. „Vlast u Srbiji neće postavljati ulica“ – predsednik naprednjaka i Srbije Aleksandar Vučić kaže da opozicija u Srbiji nema rezultat, niti će dobiti izbore i vlast.

VEČERNJE NOVOSTI – „Proganjaće nas like mrtvih dok smo živi“, reči su Srba koji su se zatekli u Barseloni tokom terorističkog napada. „Tuga za Kikom veća od bilo kakve kazne“ – porodica ubijene Kristine Kaplanović posle hapšenja osumnjičeog.

DANAS – „Srbija na začelju regiona po privrednom rastu“ – list piše o lošoj situaciji u ekonomiji, uprkos najavama da će BDP skočiti tri odsto. „Cilj je bio ubiti što više ljudi“ o terorističkom napadu u Barseloni. „Ješić: Ekipa oko Jankovića poneta populizmom“ – poslanik Demokratske stranke Goran Ješić govori o vlasti i opoziciji.

POLITIKA – „Rame uz rame sa razvijenim zemljama“ o postavljanju posledng nosača na mostu iznad reke Vrle i Vladičinog Hana. „Džihadisti žele obnovu kalifata na tlu Španije“ – o terorističkom napadu u Barseloni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar