U trendu

Naslovna strana za subotu, 25. mart 2017.

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja donose intervjue sa predsedničkim kandidatima i članovima njihovih timova, a pišu i o 18. godišnjici početka NATO bombardovanja Jugoslavije 1999, pretežno kroz izveštavanje o govoru premijera Srbije Aleksandra Vučića na ceremoniji u Grdeličkoj klisuri.

ALO  –  „I Putin stao iza Vučića“, o podršci ruskog predsednika Vladimira Putina kandidatu za predsednika vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

BLIC  –  „Oteto nikada nećemo priznati“, rekao je predsednički kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić na mitingu u beogradskoj Kombank areni. „Ušao sam u trku da bi bilo drugog kruga“, kazao je za list kandidat za predsednika Saša Radulović.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Nećemo u alijansu koja nas je ubijala“, list na naslovnoj strani piše o govoru premijera Vučića povodom godišnjice početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine.

DANAS  –  Pod naslovom „Ne bi bilo dobro da Janković pobedi Vučića“, intervju s predsedničkim kandidatom Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom. Predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker poručio je predsedniku Sjedinjenih Američkih Država Donaldu Trampu da „Raspad EU može izazvati rat na Zapadnom Balkanu“. Pod naslovom „(Mirjana) Karanović: Ova vlast liči na Nušićev komad“, intervju sa poznatom glumicom.

INFORMER  –  „1999. bacili su na nas 22 miliona kila bombi, ali nisu nas ubili“, list prenosi govor premijera Srbije Aleksandra Vučića u Grdeličkoj klisuri na obeležavanju 18. godišnjice NATO bombardovanja Srbije. „Prodato sve najskuplje“, o sajmu automobila u Beogradu.

KURIR  –  „Mišković preuzima Agrokor“, list piše da postoji mogućnost da kompanija „Delta holding“ biznismena Miroslava Miškovića kupi deo hrvatske kompanije „Agrokor“.

POLITIKA  –  „Dozvoljeno šaranje na glasačkim listićima“, list piše da gradjani moraju da zaokruže samo jednog birača da bi glas bio validan, ali da na primer mogu da crtaju po listiću i da glas važi i u tom slučaju. „Srbija 1999. godine nije imala proleće“, list na naslovnoj strani piše o govoru premijera Vučića povodom godišnjice početka bombardovanja Jugoslavije. „Četvrtina Srbije u riziku od siromaštva“, o statistici Evropske unije.

SRPSKI TELEGRAF  –   „Ceca mogla da spreči Djindjićevo ubistvo“, list piše da su članovi zemunskog klana otkrili pevačici Svetlani Ražnatović da spremaju ubistvo premijera Srbije Zorana Djindjića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar