U trendu

Naslovna strana za utorak, 31. januar 2017. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama od utorka pišu o tome da je u januaru sahranjen rekordan broj Beogradjana, o vozaču koji je postao ambasador u Nikoziji, kradji bakra iz rudnika u Boru, 45. Medjunarodnom filmskom festivalu FEST koji će otvoriti glumica Monika Beluči.

ALO  –  O obračunu u centru Beograda: „Škorpionom overen u glavu“. Učiteljica apeluje za pomoć siromašnoj učenici „Pomozimo Oliveri (10) da ne umre od gladi“.

BLIC  –  „Vozač ministarstva postao ambasador“, o tome da je Marko Blagojević, vozač direktora Uprave carina, postao ambasador na Kipru. „Stovarišta ostala bez uglja i drva“, o nedostatku ogreva. „Primao sam udarce i samo mislio kako da spasem ženu“, o napadu na žandarma. „Albanci daju milione da dodju do Trampa“, o tome da albanski lobisti ne žale milione kako bi i administraciju novog američkog predsednika pridobili za Kosovo, kao što su i njegove prethodnike Bila Klintona i Baraka Obamu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Čist bakar plaćali vodom iz kamiona“, o tome da je otkrivena pljačka u Boru, i kradji od 20 miliona evra. „Dijabetičarima i pribor na recept“, o olakšicama za pacijente koji su na insulinu. „Niš ključa zvog Novaka“, o predstojećem Dejvis kupu.

DANAS  –  „Vlada najavila strogu štednju još dve godine“, o fiskalnoj strategiji koja predvidja pad javnog duga krajem 2019. godine, iako su ekonomisti skeptični. „Nikolić u stranci ima podršku 82 odsto, to su podaci Galupa“, izjava savetnice predsednika Tomislava Nikolića Stanislave Pak povodom kontroverzi o rejtingu predsedničkih kandidata. „Za publiku Beograda premijera 95 filmova“, najava povodom predstojećeg Medjunarodnog filmskog festivala u Beogradu FEST-a koji će otvoriti italijanska glumica Monika Beluči.

INFORMER  –  Upozorenje pedijatara „Deci se zbog mobilnih telefona krive prsti“. Predsednički izbori i upozorenje dramaturškinje Biljane Srbljanović povodom Vuka Jeremića „Pazite, on je opasaniji nego što mislite“.

KURIR  –  O predsedničkim izborima tvrdnja aktuelnog predsednika Srbije „Ceo SNS je uz mene ja sam ih napravio“. Biljana Srbljanović kritikuje budućeg predstojećeg kandidata Vuka Jeremića: „Vuk je opasan, teroriše ljude“.  

POLITIKA  –  „Carine EU za kineski čelik ne važe za Srbiju“, o tome da evropski čelik košta 608 a kineski 463 dolara. „Naše zdravstvo bolje od madjarskog i poljskog, a gore od makedonskog“, o tome da se Srbija na listi 35 rangiranih zemalja za godinu dana pomerila sa 30 na 24 mesto.

SRPSKI TELEGRAF  –  O dešavanjima u svetskoj politici i uticaju na Balkan: „Tramp zatvara Bondstil“. Priča o ruskom lekaru Ivanu Aleksandroviču – „Ruski lekar napustio Moskvu da bi lečio ljude u srpskom selu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.