U trendu

Naslovne stane za četvrtak, 9. februar 2023. godine

Dnevne novina izdanja za četvrtak, 9. februara 2023. pišu na naslovnim stranama o zemljotresima u Turskoj i Siriji, odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, o novim pravosudnim zakonima.

ALO – Glumica Branka Veselinović preminula u 105. godini „Poslednja želja joj bila da upozna Noleta“. O nekadašnjoj ministarki Zorani Mihajlović list piše pod naslovom „Svi beže od Zorane“.

BLIC – „Zaratile majka i svekrva Ane Volš“, piše list o tekstu iz Amerike. Akcija „Blic fondacije“: „Dr Zorica leči malog Alekseja baš kao nekad njegovog tatu“.

DANAS – Advokat Zdenko Tomanović: „Na delu je opet simuliranje napretka ka vladavini prava“. Zemljotres u Turskoj i Siriji: „Glavna briga u Srbiji je gradnja kuća bez papira“.

NOVA – „Vlast će i Sajam da žrtvuje zbog Beograda na vodi“, list piše o novim građevinskim planovima u Beogradu. Poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević: „Orlić se ponaša kao stečajni upravnik naše Skupštine“.

VEČERNJE NOVOSTI – Odnosi naprednjaka i socijalista: „Prividno zatišje, izbori su još u igri“. Tragedija u Iskenderunu, u Turskoj: „Zemljotres odneo i srpskog dečaka“.

INFORMER – „Đilasov kum bi sa Dačićem da hapsi Vučića“, list piše da je predesednik pokreta „Oslobođenje“ Mlađan Đorđević pozvao lidera SPS Ivicu Dačića da predsednika države Aleksandra Vučića „smeste u Zabelu“.

KURIR – Pod naslovom „Proračunati“, list piše o ponašanju Socijalitičke partije Srbije. Tekst posvećen velikom fudbalskom treneru Miroslavu Blaževiću: „Ode Ćiro“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše: „Zorana (Mihajlović) ruši (Aleksandra) Vučića parama putarske mafije“. O lekaru osumnjičenom za nasilje: „Hirurg isprebijao ženu a sad se vadi na lekove“.

POLITIKA – „Žrtve iz ruševina otkopavaju golim rukama“, piše list o Siriji posle katastrofalnih potresa. Sa Kosova i Metohije list piše: „Zašto je Kurti zaratio protiv sprskog zejtina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.