U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 11. jul 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 11. jul, najavljuju posetu predsednika Francuske Emanuela Makrona Srbiji 15. i 16. jula, pišu o tekstu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, i o evrointegraciji Srbije.

ALO  –  O stravičnoj nesreći na autoputu kod Male Krsne „Deda i majka stradali beba ispala iz kola i preživela“.

BLIC  –  „Makron Srbiji donosi ovih pet poruka“ o poseti predsednika Francuske. „Njihova najsjajnija medalja je život“ o deci izlečenoj od raka koja su učestvovala na posebnim sportskim igrama u Moskvi.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Priština ne može da sudi Pavkoviću“, list prenosi odgovor Medjunarodnog suda pravde.

DANAS  –  „Vučićeva opasna orgija radikalskog populizma“, sagovornici lista komentarišu tekst predsednika Aleksandra Vučića objavljen u sredu u dnevnom listu Politika. „Drugi čovek države 15 dana ne sme da pokaže indeks“, lideri Saveza za Srbiju govore o ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću.

INFORMER  –  Prenosi stav vojnog analitičara Miroslava Lazanskog „Amerika priziva rat na Kosovu“.

KURIR  –  Pod naslovom „Vučiću je danas teže nego nekad Djindjiću“, donosi razgovor sa predsednicom Centra za evroatlantske studijie Jelenom Milić.

POLITIKA   –  „Članstvo u NATO-u kao ‘Poglavlje 36’ za Srbiju“, list prenosi ocene bivšeg diplomate Srećka Djukića. „Makronov put u Beograd ne vodi preko Moskve“ o predstojećoj poseti francuskog predsednika Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF  – „Makron i Vučić drže govor na Kalemegdanu“, o predstojećoj poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar