U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 11. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 11. maj 2023. godine, pišu o protestima opozicije i kontraprotestu vlasti posle dva masovna ubistva u Srbiji, o budućnosti Vlade Srbije poosle 27. maja kada zaseda rukovodstvoo SNS, i povratku učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ u klupe sedam dana posle ubistva osam njihovih vršnjaka u toj školi.

BLIC – Ministar odbrane Miloš Vučević poručuje: „Možda cela vlada podnese ostavku“. „Pronašli mu arsenal oružja, on tvrdio da nema ništa“, o masovnom ubici iz Mladenovca.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ranjena mladost ponovo u klupama“ o povratku đaka u OŠ „Vladislav Ribnikar“ posle masovnog ubistva. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o protestu opozicije: „Nismo lešinari da iskoristimo nečiju tragediju“.

DANAS – „Vučić se plaši da će proći kao Milošević“ – kažu sagovornici lista o protestu opozicije. „Patrijarh utišao vladike o KiM“, o saboru Srpske pravoslavne crkve koja će biti 14. maja.

NOVA – „Vučić zapretio kontramitingom“ – o najavi predsednika Srbije za skup 26. maja u Beogradu. Poslanik Narodne stranke Siniša Kovačević u intervjuu za list kaže: „Tragedije su ožiljak na srcu svih nas“.

POLITIKA – „Roditelji i učenici puni zebnje i straha“ – o povratku đaka u OŠ „Vladislav Ribnikar“. „Međusobno priznanje osnov za sporazum o KiM“ – o izveštaju o Srbiji i Kosovu koji je usvojio Evropski parlament.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.