U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 12. januar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 12. januar 2023. pišu o odlasku Danila Vučića, sina predsednika Srbije na obeležavanje Dana Republike Srpske, dijalogu Beograda i Prištine i najavljenom dolasku zvaničnika iz EU i SAD i drugim političkim i društvenim temama.

ALO – List prenosi izjavu nekadašnjeg tenisera Matsa Vilander uoči turnira Australijan open, u tekstu pod naslovom: „Pobediće Novakov borbeni duh“.

BLIC – „Andjeo ili djavo: Cela Amerika traga za Srpkinjom Anom, suprug u centru pažnje“, o nestanku Ane Volš u SAD. „Majka ostavila bebu ocu ispred zgrade, a ovaj ni da je vidi“, o slučaju iz Kragujevca.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ugrozili i Danila da bi lomili predsednika“, o odlasku sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića na proslavu Dana Republike Srpske. „Rata ‘skočila’ za 90 evra, a još se nije ni uselila u stan“, o stambenim kreditima u Beogradu.

DANAS – „Vlast od Danila Vučića na silu pravi žrtvu medija“, ocenjuju sagovornici lista. „Umesto priče o ekologoji, poslanici SNS branili lidera“, sa sednice Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine.

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o medijskim natpisima o odlasku njegovog sina Danila na proslavu Dana Republike Srpske u tekstu pod naslovom: „Zašto mi napadate sina, hoćete li da ga ubijete?“. „Otrovalo se šest rudara“, o incidentu u rudniku u blizini Sjenice.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o odlasku njegovo sina Danila proslavu Dana Republike Srpske, u tekstu pod naslovom: „Jeste li hteli da ubijete Danila“. „Otrovana šestorica rudara“, o incidentu u rudniku „Štavalj“ kod Sjenice.

NOVA – U tekstu „Jadran, firma ‘pretplaćena’ na poslove od države“, list piše o poslovanju te beogradske firme i ugovorima sa državnim preduzećima. „Nemačka više neće da toleriše ispade Vučića i Brnabićeve“, piše list.

POLITIKA – List prenosi najavu predsednika Srbije o dolasku izaslanika EU, SAD, Nemačke i Francuske u Beograd u tekstu „Velika četvorka stiže do 20. januara“. „Kurti šalje ‘mirovnjake’ na Folklandska ostrva“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o odlasku njegovo sina Danila na proslavu Dana Republike Srpske, u tekstu pod naslovom: „Jeste li hteli da ubijete Danila“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.