U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 13. april 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 13. april 2023, uglavnom pišu o navodnom tajnom dokumentu Pentagona, po kojem je Srbija pristala da prodaje oružje Ukrajini.

ALO – List piše o istraživanju sa Harvarda „Srbi su najhumaniji narod u Evropi“.

BLIC – “ Ne prodajemo oružje Ukrajini“, kaže ministar odbrane Srbije Miloš Vučević. „Škole u Srbiji čeka revolucija već tokom 2024.“ jer su najavljene promene u obrazovanju.

VEČERNJE NOVOSTI – „Medijskim ‘ćorcima’ na srpsku neutralnost“, o pisanju medija da je navodno po dokumentima Pentagona Srbija pristala da prodaje oružje Ukrajini. „ROSU da ode sa severa“, o peticiji Srba sa severa Kosova.

DANAS – „Cena borbe za slobodu nikad nije mala“ – kaže zamenica predsednika Demokratske stranke Dragana Rakić. List piše da dokumenti Pentagona koji su navodno procureli u javnost pokazuju da je Srbija pristala da snabdeva Ukrajinu oružjem „Da li se Beograd ‘meša’ u rusko-ukrajinski sukob?“.

INFORMER – O ranjavanju Srbina na Kosovu i skupu koji su organizovali Srbi u Zvečanu „Evropo, ubijaju nas“.

KURIR – Izjava ambasadora Srbije u SAD Marka Đurića da je cilj vizna liberalizacija Srbije sa SAD, pod naslovom „Veliki planovi“.

NOVA – List piše da navodni tajni dokumenti iz Pentagona ukazuju na veze Beograda i Kijeva „Da li Srbija ispod žita prodaje oružje Ukrajini?“. Razmatrajući da li je u drugim ustanovama moguće ponoviti uspeh lekara iz Niša koji su uspeli da na kardiohirurgiji nema lista čekanja, list piše „Na ‘Banjici’ bi morali da rade 10 godina da smanje liste čekanja“.

POLITIKA – „Ko Srbiji podmeće ‘ukrajinsko oružje’ „, o navodnom tajnom dokumentu Pentagona koji je objavljen u medijima. „Nema lista čekanja na kardiohirurgiji u Nišu“, o uspehu niških lekara.

SRPSKI TELEGRAF – O najnovijem istraživanju rejtinga stranaka u Srbiji „Vučić oduvao lažne patriote“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar