U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 14. jul 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 14. jul najviše pišu o svedočenju ministra odbrane Nebojše Stefanovića na sudjenju bivšem zameniku načelnika UBPOK-a Goranu Papiću, o predstavljanju elaborata televizija koje konkurišu za nacionalne frekvencije pred Regulatornim telom za elektronske medije (REM), kao i o drugim temama.

VEČERNJE NOVOSTI – „Stefanović i Papić oči u oči na sudu“, list piše o svedočenju ministra odbrane Nebojše Stefanovića na sudjenju Goranu Papiću. O predstojećoj grejnoj sezoni „Kolaps ako svi predju da se greju na struju“.

ALO – List o privodjenju bivšeg direktora Univerzijade Siniše Jasnića piše u tekstu pod naslovom „Jasnić planirao beg iz Srbije“.

BLIC – O privodjenju bivšeg direktora Univerzijade Siniše Jasnića koji se sumnjiči da je oštetio budžet za više od pola miliona evra „Jasnića uhapsili na aerodromu, saučesnik pobegao“. „Predsednik opštine nije prijavio čak šest stanova“, list piše o imovini predsednika opštine Vrnjačka Banja Bobana Djurovića.

DANAS – „Pink i Hepi traže da se zaboravi prošlost“, o izlaganju elaborata televizija koje konkurišu za dobijanje nacionalne frekvencije. List piše o rastu inflacije „Rekordna inflacija u Srbiji“.

INFORMER – „Nole opet na „piramidama“, o boravku tenisera Novaka Djokovića u mesto Visoko u Bosni i Hercegovini.

žKURIR – List piše o sastavu nove Vlade Srbije u tekstu pod naslovom: „Antonijeviću resor EU, Jadranki zaštita životne sredine, Djurić novi ministar?“.

NOVA – Intervju sa advokatom Ivanom Ninićem „Vučić je ucenjen od ljudi koji imaju snimke njegovih razgovora“. „Studenti masovno uče kineski, nadajući se poslu“, list piše o velikom interesovanju za upis studija kineskog jezika na Filološkom fakultetu. O predstavljanju elaborata televizija koje konkurišu za nacionalnu frekvenciju „Hepi bi sada da bude porodična televizija, Mitrovićev Pink ne odustaje od rijalitija“.

POLITIKA – „Konstituisanje Skupštine i formiranje vlade na vidiku“, list piše o najavama za konstituisanje skupštine Srbije. „Papić i Stefanović suočili se u sudnici“, o svedočenju ministra odbrane Nebojše Stefanovića na sudjenju Goranu Papiću.

SRPSKI TELEGRAF – „Ovde za vas uvek ima mesta i posla“, o poruci predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa srpskom decom iz regiona. „Topiće se asfalt“, o prognozi meteorologa na naredni period.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar