U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 14. novembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim strana izdanja za 14. novembar pišu o trgovni oružjem u Srbiji, o doktoratu ministra finansija Siniše Malog i objavljuju autorske tekstove ministra trgovine Rasima Ljajića, izvestioca Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimira Bilčika i predsednice delegacije u Odboru za stabilizaciju i pridruživanje EU Srbije Tanje Fajon.

ALO  –  „Za ubistvo advokata 30 godina zatvora“ o prvostepenoj presudi Vladimiru Šaranoviću za ubistvo advokata Vladimira Zreleca.

BLIC  –  „Vlast i opozicija ozbiljno da pridju dijalogu“, autorski tekst Tanje Fajon i Bilčika. „Moja uloga u bolivijskoj revoluciji“, srpski aktivista Srdja Popović o navodima da je umešan u rušenje predsednika Bolivije Eva Moralesa.

VEČERNJE NOVOSTI  –  „Sprečite da otmu srpsko nasledje“, list prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na zasedanju Uneska. „Rentakar mafiju razbili u Srbiji“, o sinhronizovanoj akciji koja je u tri zemlje, uključujući Srbiju, sprovedena uz posredstvo Evrodžasta.

DANAS  –  „Trgovci oružjem zabranjena tema za režimske medije“, list piše o „kriminalu u vojnoj industriji“. „Pet žalbi na odluku FON-a o doktoratu Malog“, o slučaju plagijata.

INFORMER  –  „Svaki treći učenik u prvom srednje redovno se kocka“, list piše o rezultatima istraživanja instituta „Batut“.

KURIR  –  O srpskim studentima u Hongkongu: „Plašimo se, živimo kao u zatvoru“.

POLITIKA  –  „Mali Šengen nije nova Jugoslavija“, za list piše ministar trgovine Rasim Ljajić. „Srdja demantuje da je odigrao ulogu u Moralesovom odlasku sa vlasti“, o navodima da je srpski aktivista učestovao u dešavanjima u Boliviiji.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar