U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 17. novembar 2022. godine

 Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše o ispaljenoj raketi na teritoriju Poljske, o dešavanjima na Kosovu, sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa madjarskim premijerom Viktorom Orbanom i kancelarom Austrije Karlom Nehamerom i o drugim aktuelnim dešavanjima.

ALO – List piše o potpisivanju memoranduma izmedju Srbije, Austrije i Madjarske za rešavanje problema sa ilegalnim migrantima „Ne želimo da budemo parking za migrante“.

BLIC – O dešavanjima na Kosovu „Četiri oprečne verzije za rešenje kosovske drame“.
VEČERNJE NOVOSTI – O tenzijama zbog rakete u Poljskoj „Raketa je ukrajinska, Zapad opet krivi Ruse“. O sastanku lidera Srbije, Madjarske i Austrije „Vraćaćemo avionom one bez šanse da dobiju azil“.

DANAS – Pod naslovom „Prodaja mejl naloga iz javnih preduzeća“, o mogućnosti suočavanja sa bezbednosnim incidentima u Srbiji. Izjava lekarke Slavice Plavšić „Realna opasnost od epidemije malih boginja u našoj zemlji“.

INFORMER – O potpisivanju memoranduma za rešavanje problema sa ilegalnim migrantima „Srbija brani celu Evropu“.

KURIR – U tekstu „Rekord“ list piše da je presuda Zoranu Marjanoviću zbog ubistva supruge Jelene napisana na 698 strana.

NOVA – List prenosi istraživanje organizacije Crta o političkim pritiscima „Zaposleni u javnoj službi na meti ucena i pretnji“. Intervju sa predstavnikom Ne davimo Beograd Dobricom Veselinovićem „Dveri, Zavetnici i koalicija NADA su uvek bili skloni kalkulisanju“.

POLITIKA – „Raketa koja je pala na selo u Poljskoj ipak – ukrajinska“, piše list. O inflaciji u Srbiji „Inflacija uvećala i srpski BDP“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Madjarske Viktora Orbana „Dok je Srbije, i Madjarska će imati gas“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.