U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 2. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o optužnici tužilaštva Srbije protiv hrvatskih pilota, pregovorima čelnika „Fijata“ i radnika i očekivanjima od novih mandata predsednika i Vlade Srbije.

ALO – O predostojećim proslavama mature list piše: „Za matursko veče od 40.000 do 200.000“.

BLIC – „Gas i nafta važniji od sankcija“ – o delimičnoj zabrani uvoza nafte iz Rusije koju je uvela EU. O navodnoj korupciji na fakultetima: „Ispit plaćaju 100 evra, a diploma košta i do 10.000“.

VEČERNJE NOVOSTI – U autorskom tekstu ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručuje: „Naša ubijena deca zaslužuju pravdu“. O problemima koji čekaju novi saziv Vlade u tekstu: „Najteži zadaci još od 5. oktobra“.

DANAS – U intervjuu ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović kaže: „Nismo vodili računa o EPS-u i sada treba godinu-dva da ga podignemo“. Pet godina od napada na gradjane i novinare na prvoj inauguraciji predsednika Srbije Aleksandra Vučića, list piše: „Kako su SNS sliedžije prošle bez ikakve kazne“.

INFORMER – „Vučiću Srbija jedina politika“, list piše o početku drugog mandata predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

KURIR – „Nova vlada“ – o očekivanjima ko će se naći na funkciji premijera i ministara u novoj Vladi Srbije.

NOVA – „Radnici ‘Fijata’ besni, najavljuju upad u fabriku“ – list piše o pregovorima čelnika te kompanije sa sindikatima. „Gradjevinski materijal skuplji i do 100 odsto“, piše list.

POLITIKA – „Dokazi protiv hrvatskih pilota stigli iz Haga“ – o podizanju optužnice za „Petrovačku cestu“. O rezultatima ponovljenog glasanja na biračkom mestu kod Bujanovca: „Skupština i Vlada čekaju odluku iz Velikog Trnovca“.

SRPSKI TELEGRAF – „Spisak smrti grupe Amerika“ – list piše o svedočenju člana te kriminalne grupe.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.