U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 2. septembar 2021. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 2. septembar 2021. godine, pišu o početku nove školske godine, o učešću predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Bledskom strateškom forumu i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO – „Počela škola“, o početku nove školske godine, protivepidemijskim merama u školi i drugim detaljima.

BLIC – Pod naslovom „Na ekskurziji se zarazilo 20 djaka i nastavnika“, list donosi upozorenje na početku školske godine o potrebi poštovanja protivepidemijskih mera.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kurti počinje da lobira za nove ‘pečate’ nezavisnosti“, o aktivnostima premijera Kosova Aljbina Kurtija. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Evropa se učaurila, tražimo svoj put“.

DANAS – O predlogu da se na popisu 2022. godine izdvoji odrednica Vojvodjanin pod naslovom „Vojvodjanski identitet nisu samo tamburica i kulen“. Izjava politikologa Filipa Balunovića „Protiv Vučića mora stati stranačka ličnost“.

KURIR – „Priština od 4. septembra kreće u lobiranje da je priznaju u Interpolu, Unesku i Savetu Evrope“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

INFORMER – „Albanci kreću u ofanzivu 4. septembra“, izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića o diplomatskim potezima Prištine.

POLITIKA – O učešću predsednika Srbije 16. Bledskom strateškom forumu pod naslovom „Na evropskom putu, ali brinemo o sebi“. O početku školske godine „Nastava počela uz ‘Bože pravde'“.

SRPSKI TELEGRAF – „Orbana prekidali dok je hvalio Srbiju“, o nastupu madjarkog premijera Viktora Orbana na Bledskom strateškom forumu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.