U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 21. april 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o invaziji Rusije na Ukrajinu i njenom uticaju na Srbiju i ekonomskim temama.

ALO – „Kreator ponovo iza brave!“, o hapšenju modnog kreatora Darka Kostića koji je osumnjičen da je zlostavljao mladića.

BLIC – „Evropa svojim ponašem i pritiscima tera Srbe od sebe“ – o istraživanju agencije IPSOS. „Mnogi će se odmarati četiri dana, za Vaskrs sve zatvoreno“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Makedonci i Bugari ‘očistili’ prodavnice “ – piše list o stanju u trgovinama na jugu Srbije. „Ruse i Beloruse izbacili sa Vimbldona“ odlukom Velike Britanije, piše list.

DANAS – „SNS priprema narod za sankcije Rusiji“ – da li se vlast Srbije odriče proruske i okreće prozapadnoj spoljnoj politici. „Skandal uz asistenciju vlasti“ – spor oko nagrade Grada Beograda za novinarstvo.

INFORMER – O najavama za održavanje novih izbora u Beogradu „Djilasovce na novim izborima u Beogradu čeka totalna propast“.

KURIR – „Darko Kostić zatvorio mladića u špajz, vezao ga i pretio da će ga ubiti“, list piše o hapšenju modnog kreatora.

NOVA – „Rusija ne treba da brani svoje interese do poslednje kapi srpske krvi“ kaže u intervjuu bivši Zaštitnik gradjana i lider Pokreta slobodnih gradjana Saša Janković. „Dozvoljeni minus je skupa igračka“ – piše list o bankarskim pozajmicama.

POLITIKA – „Folksvagen ne planira dolazak u Srbiju“, piše list pozivajući se na informaciju iz sedišta nemačkog automobilskog giganta. „Uskoro formiranje nove vlade Crne Gore“, najavljuje list.

SRPSKI TELEGRAF – O hapšenju modnog kreatora Darka Kostića: „Kreator drogirao i vezao dečaka“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar