U trendu

Naslovne strane za četvrtak 23. januar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja od četvrtka najviše pišu o poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela tim gradovima, kao i o navodnim podelama unutar članica Saveza za Srbiju u vezi sa bojkotom predstojećih izbora.

ALO  –  „Ko ima temperaturu pravac u karantin“, o merama protiv novog virusa otkrivenog u Kini.

BLIC  –  Pod naslovom „Podmladjeni Pobednik“ o toku radova na restauraciji spomenika na Kalemegdanu.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O poseti specijalnog izaslanika predsednika SAD za pregovore Beograda i Prištine Ričarda Grenela tim gradovima u tekstu „Trampov emisar ubrzava dogovor“. Pod naslovom „Neugasivo sazveždje ljudskosti“ o izboru za najplemenitiji podvig godine.

DANAS  –  U tekstu „Savez za Srbiju ostaje pri bojkotu“ o reakcijama na najavu pokreta „Jedan od pet miliona“ da će izaći na predstojeće izbore ukoliko Stranka moderne Srbije (SMS) i Nova stranka, kao potpisnici Sporazuma sa narodom, ne proglase bojkot u narednim danima. O novim akcijama inicijative Ne davimo Beograd i Gradjanskog fronta u tekstu „U više gradova 5. februara protesti zbog zagadjenja“.

INFORMER  –  „Srbija ne može u EU ni ako bi rešila Kosovo“, list o onom što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čuo od zapadnih političara na skupu u Davosu.

KURIR  –  „Vukotića pokušali da otruju cijanidom u zatvoru“, o tome da su suparnici probali da likvidiraju Jovana Vukotića, kojeg mediji označavaju kao jednog od vodja škaljarskog klana, tako što bi mu sipati otrov u hranu dostavljenu u Centralni zatvor, iz jednog restorana.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Telefoni škaljaraca otkrivaju sve tajne mafije“ o mogućnosti da telefoni nedavno ubijenih vodja škaljarskog klana u Atini donesu saznanja o kriminalnim obračunima.

POLITIKA  –  „U lancu pedofilije političari i biznismeni“, kaže za list osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, Igor Jurić. O proširenju vojne saradnje Srbije sa drugim zemljama u tekstu „Prve vežbe srpske vojske sa Belorusijom i Kinom“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.