U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 23. jun 2022. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 23. jun, piše o porastu broja novozaraženih od korone, o samitu u Briselu, protestu radnika Fijata i drugim temama.

BLIC – O rastu broja novozaraženih od korona virusa: „Četiri razloga za novi talas korone“. O ponovnom glasanju u Velikom Trnovcu: „Tri varijante da se najzad završe izbori u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – O protestu radnika Fijata u Beogradu: „Prijem u subotu, pustili auto-put“. O samitu u Briselu: „Berlin Vučiću sprema ‘doček'“.

DANAS – List o protestu radnika Fijata iz Kragujevca piše: „Štrajk koji može postati ozbiljna radnička pobuna“. Epidemiolog Predrag Djurić o rastu korona brojki kaže: „Biće sve više ljudi koji mogu da se inficiraju koronom“.

INFORMER – List piše o medjusobnim optužbama bivšeg ministara unutaršanjih poslova Nebojše Stefanovića i nekadašnje državne sekretarke u tom ministarstvu Dijane Hrkalović u tekstu pod naslovom „Ko krije istinu“.

KURIR – List piše o letnjim turističkim arnažmanima koje gradjani uplažuju preko turistićkih agencija u tekstu pod naslovom „Oprez“

NOVA – O energetskom sporazumu sa Prištinom: „Dugove za struju na severu Kosova plaćaće Srbija“. List povodom reakcije aktuelnog ministra odbrane Nebojše Stefanovića na optužbe nekadašnje državne sekretarke Ministarstva unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović piše: „Ministre, koga štitite – pet pitanja na koja Nebojša Stefanović nije dao odgovor“.

ALO – List piše o hapšenju pet osoba u Beogradu zbog sumnje da su organizovali prostituciju u tekstu pod naslovom „Pala seks mafija“.

POLITIKA – O optužbama koje je iznela bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović: „Stefanoviću, da li si prisluškivao Vučića“. „Radnici Fijata blokirali auto-put“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o samitu EU u Briselu u tekstu pod naslov „Uprkos pritiscima, Vučić ide u Brisel da brani Srbiju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar