U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 25. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 25. maj 2023. pišu o mitingu Srpske napredne stranke najavljenom za petak, protestu opozicije najavljenom za subotu i drugim društvenim i političkim temama.

ALO – Nova provokacija u kosovskom pomoravlju „Kurti hapsi Srbe da ne bi stigli na skup u Beograd“. Medžik Džonson: „Jokić je kao Džordan“.

BLIC – Pod naslovom „Šta nas sve čeka za samo 72 sata“, list piše o litijama, mitinzima, skupovima i protestnim šetnjama najavljenim za četvrtak, petak i subotu. „Ratni zločinac iz Bosne pao u Americi posle 25 godina“, o hapšenju bivšeg nadzornika logora Čelebići Kemala Mrndžića.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za učenike ‘Ribnikara’ časovi i u pozorištu“, o predlogu Vlade Srbije za 13 lokacija na kojima može da se održava nastava. „Kurti uzalud preti tužbom za genocid“, piše list.

DANAS – „Naprednjaci i po parkovima nude novac za kontramiting“, pred skup Srpske napredne stranke u petak u Beogradu. Bivši premijer Zoran Živković kaže za list „Sve liči na početak velikog obračuna“.

INFORMER- Otkriva da „hejteri imaju ludački plan“ pod naslovom „Opet bi da ruše, pale, biju“. Istorijski događaj: „Mošti vladike Nikolaja prvi put na litiji u Beogradu“, piše list.

KURIR – Analiza Kurira „Šta donosi skup ‘Srbija nade'“. Čeka se odluka roditelja „Spisak ustanova koje mogu da koriste učenici ‘Ribnikara’ koji ne žele na nastavu u tu školu“.

NOVA – „I lekare teraju na Vučićev miting“, navodi list. „Prsten oko RTS, građani pozvani da ponesu po cvet“, o protestu opozicije najavljenom za subotu.

POLITIKA – „Zapad ne želi ZSO“, o zahtevima Vašingtona, Londona i Berlina da Priština predstavi svoju verziju statuta Zajednice srpskih opština. Američki glumac Harison Ford u izjavi za list kaže „Deca odrastaju u svetu bez moralnog kompasa“.

SRPSKI TELEGRAF – List ekskluzivno otkriva „Kostin tata hapšen u akciji ‘Sablja'“. Šef SZO: „Spremite se za zarazu smrtonosniju od korone“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar