U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 27. oktobar 2022. godine

Beogradska dnevna štampa u izdanjima za četvrtak, 27. oktobar, uglavnom piše o novoizabranoj Vladi Srbije i o ratu u Ukrajini.

ALO – „Od utorka prijava za 5.000“, o novoj državnoj pomoći, 5.000 dinara mladima. „Kadirov pozvao na džihad“, o izjavama čečenskog lidera.

BLIC – O ekonomskoj situaciji u Srbiji: „Bankari i ekonomisti bez lepih vesti: Rate kredita će i dalje da rastu“. List piše: „Može li zima koja dolazi da promeni tok rata u Ukrajini – Putin se uzda u sneg i blato“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zakletva pečat na novu vladu“, o novom ministarskom timu. Nakon zakazivanja sednice Saveta za nacionalnu bezbednost, list piše „Odgovor Beograda na pretnje Prištine“.

DANAS – List o optužnici koju je Advokatska komora Beograda podigla protiv advokata Vladimira Djukanovića zbog intervjua sa Predragom Koluvijom, prvookrivljenim u predmetu „Jovanjica“, piše: „Djukanović optužen za težu povredu dužnosti“. O epidemmiji korona virusa: „Nova bivalentna vakcina još nije dostupna u Srbiji“.

INFORMER – „Putin probao nuklearke“, piše list. O ponovnom brojanju glasova na izborima za predsednika RS, list navodi: „Zapad hoće da izazove rat u Republici Srpskoj“.

KURIR – „Vučić sazvao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost“, piše list. „Devojčice sve agresivnije“, o vršnjačkom nasilju.

NOVA – Povodom izbora nove vlade u Skupštini Srbije: „Vlada za veštačko disanje“. List piše o vezi biznismena Srdjana Milovanovića i direktora Telekoma: „‘Tesna saradnja’ teška više od 200 miliona evra“.

POLITIKA – „Srbija dobila novu vladu“ – prenosi list. Predsednik Američke privredne komore Stefan Lazarević kaže: „U 2023. strane kompanije biće obazrivije prilikom ulaganja“.

SRPSKI TELEGRAF – „Umesto rešeja za goruće probleme, opozicija traži grejanje na plus 25“, piše list o sednici Skupštine Srbije na kojoj je izabrana nova vlada. „Putinova jedinica ‘Nevidljivi’ seje smrt daljinski“, list piše o ratu u Ukrajini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar