U trendu

Naslovne strane za četvrtak 3. oktobar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 3. oktobar, pišu izmedju ostalog o višednevnom protestu taksista u Beogradu, o nastavku sudjenja u aferi „Indeks“ kao i o glavnim temama predizborne kampanje na Kosovu.

ALO  –  List nastavlja da piše da predstoji smena u Vladi Srbije „Otkrivamo imena novih ministara“.

BLIC  –  „Taksisti blokiraju grad, gradjani trpe“, o saobraćajnom kolapsu u Beogradu zbog protesta članova taksi udruženja.

VEČERNJE NOVOSTI  –  O protestu taksista u Beogradu pod naslovom „Prete da će blokirati i mostove“. U tekstu „Zbog prodaje diploma 120 godina robije“ o nastavku sudjenja u aferi „Indeks“ u kojoj je zbog davanja i primanja mita optuženo 86 osoba, medju kojima studenti i 23 profesora na pravnim fakultetima u Kragujevcu, Nišu i Beogradu.

DANAS  –  Pod naslovom „Odlaze s posla pred sudnicu da ‘spontano’ podrže direktora“ o početku sudjenja poslovodstvu lučanske fabrike „Milan Blagojević – Namenska“ zbog pogibije dvojice radnika u eksploziji u tom preduzeću 2017. godine. O glavnim temama predizborne kampanje na Kosovu i Metohiji uoči parlamentarnih izbora 6. oktobra u tekstu „Srbi pričaju o izdaji, Albanci o taksama“.

INFORMER  –  O teškoj povredi u saobraćajnoj nesreći voditeljka Dea Djurdjević za list kaže „Gledala sam u ruku i bar tri puta umrla“. „Zvezda stigla na korak do proleća u LŠ“, o uspehu fudbalskog kluba Crvena zvezda u utakmici sa Olimpijakosom.

KURIR  –  Pod naslovom „Glumac u registru predatora“, o presudi glumcu Goranu Jevtiću za obljubu maloletnika.

SRPSKI TELEGRAF  –  Pod naslovom „Uhapšen brat Nikole Jokića“, piše da je u Americi posle svadje sa ženom uhapšen najstariji brat poznatog srpskog košarkaša.

POLITIKA  –  O predizbornoj kampanji u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji uoči izbora 6. oktobra pod naslovom „Politička zloupotreba Olivera Ivanovića“. O skupštinskoj raspravi o rebalansu budžeta u tekstu „Rebalansom do većih plata u proseku za 9,6 odsto“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.