U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 30. jun 2022. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama sutrašnjih izdanja najviše pišu o poseti crnogorskog premijera Dritana Abazovića Beogradu i stavovima predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi sa situacijom na Kosovu, a bave se i nizom drugih tema.

BLIC – „Rešićemo sve što nas razdvaja“, o novoj eri pozitivnih odnosa Srbije i Crne Gore. „NATO šalje još vojske na Balkan“, o širenju Alijanse u Evropi.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pripremaju Oluju na severu KiM“, o upozorenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Otpremnine na računima 492 radnika“, o tome da Fijat u Kragujevcu ispunjava dogovoreno.

DANAS – „Vlada sprema ‘uvoz’ radnika iz Gvatemale, Bangladeša i Vijetnama“, o planovima Vlade Srbije. U tekstu „Povratak duha devedsetih“, o perjanicama režimske propagande Slobodana Miloševića se navodi da je bivši direktor RTS Dragoljub Milanović godinama zaposlen u Agenciji za zaštitu životne sredine, a da je nekadašnji urednik informativnog programa Milorad Komrakov počeo da radi na televiziji Tanjug.

NOVA – „Evropa je naš nesumnjivi usud „, kaže predsednik SANU Vladimir Kostić. „Kako su prisluškivani Aleksandar i Andrej Vučić“, navodi u svedočenju, kako piše list, policajac koji je slušao sporne razgovore.

POLITIKA – „Kurti sprema Oluju za kosmetske Srbe“, o konferenciji za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića, „Nova era u odnosima Srbije i Crne Gore“, o poseti crnogorskog premijera Dritana Abazovića Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar