Naslovne strane za četvrtak, 30. mart 2023. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 30. mart, najviše pišu o isterivanju vernika i monaha iz bogomolja u Ukrajini, o slučaju ubistva majke četvoro dece u porodičnom nasilju, o sceni iz filma „Južni vetar“ u kojoj se spominje projekat „Jadar“.

ALO – List piše o devojčici (8), žrtvi porodičnog nasilja u Beogradu. O nastradalom učeniku osnovne škole u Kačervu kod Pančeva u tekstu „Dečak (14) skočio kroz prozor škole i poginuo“.

BLIC – List piše o slučaju zlostavljanja osmogodišnje devojčice „Pet crnih rupa koje su progutale devojčicu“. O slučaju ubijene žene u porodičnom nasilju „Andrea već 10. ubijena žena u 2023.“

VEČERNJE NOVOSTI – O isterivanju vernika iz bogomolja u Ukrajini „Molitvom se brane od terora Zelenskog“. O okupljanju predstavnika albanske zajednice iz Severne Makedonije, Albanije, Crne Gore i Kosova: „Srbija i Srpska jačaju veze zbog velike Albanije“.

DANAS – O polemici povodom scene u seriji „Južni vetar“ u tekstu „Vlast ekologe i ranije nazivala plaćenicima“.

INFORMER – „Milomir Marić o presudi: Svi idemo u tamnicu ako zatvore Vučićevića“, piše list. O zlostavljanju osmogodišnje devojčice, u tekstu „Nije u stanju da jede ni da priča“.

KURIR – Ko je kriv u slučaju zlostavljanja devojčice u tekstu „Neko u sistemu mora da odgovara! Dete u paklu, ko je kriv“.

NOVA – List piše o dugu od 225 miliona evra javnog preduzeća „Novi zlatni padobran za ‘Srbijagas’ koji ćemo svi platiti“. Intervju sa ministrom privrede Radetom Bastom „Ministri negodovali ili ćutali na predlog za sankcije Rusiji“.

POLITIKA – „U strahu od Albanaca, Kurti šikanira Srbe“, piše list. O iseljenju monaha iz kijevsko-pečerske lavre u Ukrajini, u tekstu „Bitka za opstanak svetinja ili proterivanje ruskih špijuna“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o NATO bombardovanju 1999. godine „Srpska vojska imala špijune na NATO aerodromima“. List piše o zlostavljanju osmogodišnje devojčice u porodičnom nasilju.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.