U trendu

Naslovne strane za nedelju 11. decembar 2022. godine

Beogradski dnevnici na naslovnim stranama za nedelju 11. decembar 2022. godine najviše pišu o dešavanjima na Kosovu i Metohiji i blokadama putnih pravaca i prelaza Jarinje i Brnjak, politici i sportu.

ALO – „Srpske barikade na severu“, piše list nakon hapšenja bivšeg pripadnika kosovske policije Dejana Panića. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Naša vojska i policija zaštitiće Srbe“.

BLIC – O barikadama koje su Srbi postavili na severu Kosova list piše pod naslovom „Ne sluti na dobro“. List prenosi i izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Žestoki pritisci na Srbiju od 17. decembra“. „Maroko gazi sve redom“, o plasmanu fudbalera te zemlje u polufinale Svetskog prvenstva u Kataru.

VEČERNJE NOVOSTI – O dešavanjima na Kosovu „Srbi opet na barikadama brane slobodu“. List piše o porastu broja ateista „Evropa Hristu okrenula ledja“. O nasilnom ponašanju u školama „Rešenje za nasilje krije se u svima nama“.

KURIR – U tekstu „Kurtijeva odmazda“ list piše o hapšenju policajca Panića i postavljanju barikada. O glumcima Slavku Štimcu, Gorici Popović i Miodragu Krivokapiću koji nisu ušli u uži izbor za nacionalne penzije u tekstu „Van spiska“.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže „Podnećemo zahtev za povratak vojske i policije na Kosmet“. Ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelena Begović ocenjuje „Pametni i obrazovani ljudi su naša meka moć“. Tema nedelje astronomski rast cena zakupa stanova „Cela plata za mesečnu kiriju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučiću stežu omču zbog Rusije“, piše list o navodnim pritiscima na Srbiju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.