U trendu

Naslovne strane za nedelju, 12. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja podsećaju na 21. godišnjicu ubistva novinara Milana Pantića, pišu o uticaju rata u Ukrajini na Srbiju, konstituisanju Skupštine grada Beograda i drugim temama.

POLITIKA – Intervju sa otpravnikom poslova Ambasade Kine u Beogradu, Tienom Išuom „Srbija ima pravo da sama bira partnere“. O konstitutivnoj sednici beogradskog parlamenta: „Nikodijević ponovo predsednik skupštine“. List piše i da banke povećavaju naknade.

ALO – Intervju sa predsednikom Socijaldemokratske stranke Srbije Rasimom Ljajićem „Iz medija sam saznao da se vraćam u vladu“.

BLIC – Pod naslovom „Svaka druga žena oseća strah na ulici“ list prenosi rezultat nacionalnog istraživanja o nasilju u javnom prostoru nad ženama i devojčicama. Ocena analitičara Miloša Nikolića „Otvoreni Balkan je naša istorijska šansa“.

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju s ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom „Nismo ni ruska gubernija, ni protektorat EU“. O obeležavanju 21. godišnjice ubistva novinara Milana Pantića „Istina o ubistvu našeg Pantića još je zakopana“.

KURIR – „Srbija na prvom mestu!“, list piše o razgovoru nemačkog kancelara Olafa Šolca sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. O kupovini nekretnina u inostranstvu „Srbi kupuju stanove u Grčkoj, kvadrat jeftiniji nego u Beogradu“.

SRPSKI TELEGRAF – List podseća na istorijske dogadjaje pre 23 godine, u specijalnom dodatku „Nepobedivi heroji Srbije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.