U trendu

Naslovne strane za nedelju 16. januar 2022. godine

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 16. januar, najviše pišu o omikron soju korona virusa, referendumu o promeni Ustava Srbije, ekološkim protestima i blokadama saobraćajnica zbog najave projekta Jadar, i drugim temama.

ALO – Najavljuje specijalni dodatak uz sliku predsednika države Aleksandra Vučića „Srbija jača nego ikad“.

BLIC – Zamenik direktora Univerzitetskog kliničkog centra Niš Radmilo Janković ocenjuje „Omikron soj je potpuno promenio koronu kao bolest“. Ambasador Sjedinjenih Američkih Država Entoni Godfri kaže „Evropska porodica nije potpuna bez Srbije“.

VEČERNJE NOVOSTI – O Referendumu o izmenama Ustava „Glas naroda za ustavne promene u pravosudju“. O teniseru Novaku Djokoviću i sudskom odlučivanju o zahtevu za njegovu deportaciju „Novakov životni ‘smeč'“.

KURIR – Predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić o ministarki Zorani Mihajlović i stanju u energetskom sektoru „I Zorana mora da ponese odgovornost za svoj resor“. Pod naslovom „Novak – pre nego što ispalite sve metke u mene“, o porukama najboljeg svetskog tenisera koje je poslao javnosti preko Nika Kiriosa.

POLITIKA – O ekološkim protestima subotom „Ekološki aktivisti blokirali i granični prelaz“. O omikron soju korona virusa „Talas omikrona može da zapljusne i mart“.

SPRSKI TELEGRAF – „Ronioci kopaju dno Dunava Mateja traže na dubini od 20 metara“ o potrazi za nestalim mladićem iz Splita. List piše da Srbija zbog otpora kompaniji Rio Tinto propušta šansu veka „Izgubićem čak 10 milijardi evra ako ne budemo kopali litijum“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar