U trendu

Naslovne strane za nedelju, 19. jun 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za nedelju, 19. jun pišu o ratu u Ukrajini i drugim društvenim i ekonomskim temama.

ALO – U intervjuu za list, dosadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić kaže „Rešavam probleme od kojih drugi beže“. O delimičnoj blokadi koridora ka Kalinjingradu: „Litvanci se igraju Trećeg svetskog rata“.

BLIC – Istraživanje: „Život tinejdžera na društvenim mrežama“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o istraživanjima srpskih naučnika sa Harvarda i iz Barselone „Geni kažu: Preci Srba straosedeoci na Balkanu“.

KURIR – O novim ubistvima navodno povezanim sa škaljarskim i kavačkim klanovima, list piše pod naslovom „Do istrebljenja“.

POLITIKA – Komesar za izbeglice Vladimir Cucić: „Talasi migracija tek će plaviti Evropu“. List piše: „Makedonsko crkveno pitanje – SPC se nije odrekla svog duhovnog i kulturnog nasledja“.

SRPSKI TELEGRAF – Tema naslovne strane su navodi bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, a naslov specijalnog dodatka je „Uspon i pad kavčana“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.