U trendu

Naslovne strane za nedelju 25. avgust 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za nedelju 25. avgust, pišu o tome ko čuva predsednika države, o novoj ruti za drogu koju koriste balkanski narko klanovi, o posledicama bombardovanja 1999. po zdravlje, a najavljuju i intervjue sa predstavnicima SNS-a.

ALO – Intervju sa zamenikom gradonačelnika Beograda i članom Predsedništva SNS Goranom Vesićem „Izbore može da bojkotuje samo onaj ko nema stranku“. List piše i o tome da navijači Crvene zvezde mogu dodju do karata za revanš utakmicu sa Jang bojsom tako što će učestvovati u akciji dobrovolnog davanja krvi „Krv za Zvezdu i Srbiju“.

BLIC – Pod naslovom „Balkanska mafija vodi novi svetski put droge“, list piše da su balkanski narko klanovi sigurnije i profitabilnije švercerske rute našli na Pacifiku. Razgovor sa novim direktorom mladjih reprezentativnih selekcija KSS Nenadom Krstićem „Saletovi momci sazreli su kao tim“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Nemci kriju pravu istinu o genocidu uranijumom“, list piše o posledicama bombardovanja 1999. Tekst o pripadnicima elitne jedinice Vojske Srbije „Kobre: Pravo na grešku ne postoji“.

KURIR – Razgovor sa poslanikom SNS-a Vladimirom Djukanovićem „Vučić će izbacivati ministre iz stranke“. List piše i o tome da gradjani i privreda zahtevaju od države da smanji namete, pod naslovom „Ukinite nalepnice za registraciju“. O kriminalu „Srpska mafija hara Švedskom“.

POLITIKA – U temi nedelje list piše o tome ko čuva predsednika države „Tihe senke šefa države“. Intervju sa ambasadorkom Kine Čen Bo „Kineski san donosi mir i razvoj u svetu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar