U trendu

Naslovne strane za nedelju, 29. maj 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. maj 2022. godine pišu o odnosu srpske i makedonske crkve, o širenju majmunskih boginja, nestalim bebama u porodilištima u Srbiji i o drugim aktuelnim društvenim i političkim temama.

ALO – Povodom izjava ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović da bi Srbija trebalo da ispuni sve spoljnopolitičke zahteve Evropske unije „Zorana za sankcije Rusima“.

BLIC – O jednom od najboljih NBA igrača Nikoli Jokiću „Jokić postaje najplaćeniji košarkaš svih vremena“,. O širenju korona virusa, jedne vrste hepatitisa i majmunskih boginja, pod naslovom „Šta je sledeće“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gde se saplela prava istina o nestalim bebama“, o Zakonu o utvrdjivanju činjenica o statusu novorodjene dece, koji je usvojen pre dve godine. Intervju sa književnikom Djordjem Sibinovićem najavljen je naslovom „Malom narodu danas je teško da očuva suverenost“.

KURIR – Za list govori ambasador Španije Raul Bartolome „Španija štiti teritorijalni integritet Srbije“. Pod naslovom „Kriminalci na Instagramu“, list piše o nalozima na društvenim mrežama i aktivnostima osoba koje su osudjene na neke od najstrožih zatvorskih kazni.

POLITIKA – Intervju sa generalnim direktorom Telekoma Vladimirom Lučićem „‘Telekom’ postaje ozbiljan igrač na svetskom nivou“. U temi nedelje list piše o odnosu srpske i makedonske crkve „‘Brzi blagoslov’ posle šest decenija“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tajne sa Marakane“, o navijačima i nameštenim utakmicama. Povodom izjava ministarke rudarstva i energetike Zorane Mihajlović „Zorana bi da kroji vladu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar