U trendu

Naslovne strane za nedelju, 3. april 2022. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 3. april najviše pišu o predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima, o nesreći u rudniku „Soko“ kod Soko Banje, o epidemiji korona virusa i o drugim temama.

ALO – Danas sahrana stadalih rudara „Rekli smu mi da je samo zaspao“. Intervju sa ratnim izveštačem Djanom Mikalesinom „Putina love kao Slobu“.

BLIC – O izborima „Srbija glasa“. Intervju sa osnivačem Sportskih igara mladih Zdravkom Marićem „Karavan radosti u više od 40 gradova“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Srbija odlučuje“, o izborima u Srbiji. „Rudari redom padali kao pokošeni“, list piše o nesreći u rudniku „Soko“.

KURIR – List prenosi ispovest rudara Dalibora Zlatkovića „Moj brat Darko je poginuo. Bog je tako hteo, protiv prirode se ne može“. O Svetskom prvenstvu u fudbalu selektor Dragan Stojković Piksi kaže „Vidim Srbiju u polufinalu“.

POLITIKA – List piše o predsedničkim, parlamentarnim i lokalnim izborima u 13 gradova i opština „Pravo glasa ima 6.502.307 gradjana“. Razgovor nedelje sa direktorkom kovid bolnice u Batajnici Tatjanom Adžić Vukičević „Sa kovidom-19 još nismo završili“.

SRPSKI TELEGRAF – „Svanulo je crno jutro kog smo se plašili“, prenosi list izjavu sina stradalog rudara Bratislava Živkovića. O bitki koja je spasila Košare „Najveća tajna srpskih Termopila“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.