U trendu

Naslovne strane za nedelju, 30. april 2023. godine

Beogradski listovi na naslovnim stranama trobroj izdanja za nedelju 30. april i 1. i 2. maj, najviše pišu o otvaranju dela Moravskog koridora i o dostupnosti veštačke inteligencije ljudima u 21. veku.

ALO – Prenosi ocenu ministarke zdravlja Danice Grujičić „Kovid nam je uništio mentalno zdravlje“. Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikola Selaković u intervjuu za list ocenjuje „Odzvonilo je radu na crno“.

BLIC – „Radnička strepnja u 21. veku: Veštačka inteligencija pomoć ili pošast“, piše list u prazničnom trobroju. Prenosi i poruku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa otvaranja dela Moravskog koridora „Gradeći nove puteve, kao da gradimo novi svet“.

VEČERNJE NOVOSTI – Na naslovnoj strani prazničnog trobroja list piše o otvaranju dela Moravskog koridora „Ovi putevi su naš trag u vremenu“. Prenosi i izjavu ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Gorana Vesića „Obilaznica oko Beograda gotova u junu“.

KURIR – „Vučić: Kao u Švajcarskoj…gradeći novi put, kao da gradimo novi svet“, na naslovnoj strani prazničnog trobroja list prenosi izjavu predsednika Srbije sa otvaranja deonice Moravskog koridora. Najavljuje i intervju sa ambasadorkom Nemačke u Srbbiji Anke Konrad „Beograd i Priština će imati konkretnu korist od sprovođenja nemačko-francuskog sporazuma“.

POLITIKA – List na naslovnici trobroja piše „Ima li veštačka inteligencija radnička prava“. Intervju sa ministarkom zdravlja Danicom Grujičić „Kad napravim pravilnik, doktori neće imati vremena da rade dopunski“.

SRPSKI TELEGRAF – U prazničnom trobroju piše o otvaranju deonice Moravskog koridora „Vučić: Kruševac je ovo sanja 60 godina“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.