U trendu

Naslovne strane za nedelju, 7. maj 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama u nedelju, 7. maja pišu o dva masovna ubistva u Beogradu i okolini Smedereva i Mladenovca, u kojima je ubijeno 17, a ranjeno više od 20 osoba, ali i o mogućim izborima u Srbiji.

ALO – O navodima medija o tri moguće odluke predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pod naslovom „Srbija ide na opšte izbore“.

BLIC – „Otpor zlu“, o ubistvima u osnovnoj školi u Beogradu, i u okolini Mladenovca i Smedereva, kao i o sahranama žrtava.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o sahrani deset žrtava dva masovna ubistva u Srbiji „Najcrnji Đurđevdan“. Izjava pesnika Ljubivoja Ršumovića „Školi hitno da vratimo dostojanstvo“.

KURIR – Intervju sa doktorom Danilom Pešićem „Adolescenti nekad ne mogu ni da zamisle posledice svog ponašanja“.

POLITIKA – „Uroš Blažić priznao ubistva u Duboni i Malom Orašju“, o informacijama iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, povodom saslušanja osumnjičenog za ubistva osam osoba, i ranjavanje 14 mladih iz ovih mesta.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi navode medija o mogućnosti da predsednik Srbije podnese ostavku i raspusti Vladu, pod naslovom „Vučić raspisuje opšte izbore“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.