U trendu

Naslovne strane za petak, 10. decembra 2021. godine

Beogradska dnevna štampa na naslovnim stranama izdanja za petak, 10. decembar 2021. godine piše o nastavku blokada saobraćajnica u Srbiji za vikend, o učešću predsednika Srbije na Samitu za demokratiju, novim hapšenjima u slučaju grupe Veljka Belivuka, i o drugim političkim i društvenim temama.

ALO – O hapšenju supruga organizatora kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića „Uhapšene
žene Velje i Mesara“. List piše i o samoubistvu mlade jutjuberke Kristine Djukić „Kika (21) se ubila zbog progona na internetu“.

BLIC – Izjava prvog čoveka Australijan opena Krega Tajlija „Novak je na spisku, ali ne znači da će igrati u Melburnu“. List piše da su uhapšene supruge Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog pranja novca.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da je predsedniku države dostavljena strategija za vraćanje vojnog roka „Na stolu planovi za vojni rok“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Samitu za demokratiju „Ravnopravan tretman za sve zemlje Balkana“.

DANAS – „Savo prekida blokade, Ćuta hoće nastavak“, o tome da li će biti nastavljeni protesti koji su pokrenuti zbog zakona o referendumu i narodnoj inicijativi i o eksproprijaciji, kao i projekata kompanije Rio Tinto. List piše da Dragan Milovanović Crni koji je učestvovao u tuči kada je bager pokušao da probije blokadu gradjana u Šapcu dobija pretnje „Crnog zastrašuju, policija ‘ne može da mu pomogne'“. List piše i da „Srbija traži od Rusije tehniku za praćenje ‘sumnjivih lica'“.

INFORMER – List piše o novim hapšenjima u slučaju kriminalne organizacije Veljka Belivuka „Uhapšene i žene koljača“.

KURIR – O tome da su zbog pranja novca uhapšene supruge vodja kriminalnog klana koji su predvodili Veljko Belivuk i Marko Miljković „Krvavi novac“.

NOVA – Intervju sa ekološkim aktivnostom Aleksandrom Jovanovićem Ćutom „U subotu svi na stara mesta, u blokadu“. List donosi dokumenta za koja tvrdi da je dozvola za bušenja po Drini, pod naslovom „Vlast dozvolila ‘Rio Tintu’ da buši po Drini“.

POLITIKA – O sukobu genetičara Miodraga Stojkovića i predstavnika Univerziteta u Kragujevcu „Ne može ostavka, mora otkaz“. Intervju sa rediteljem Nebojšom Bradićem „Tesla je čovek usmeren ka svojoj viziji“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Botoks ministri“, list piše o ministrima koje je u svom govoru predsednik Srbije Aleksandar Vučić nazvao „neradnicima“. O novim hapšenjima pripadnika grupe Veljka Belivuka „Pale žene šefova mafije“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.